Bugün anadolu otobanında sultanbeyli taraflarında yepisyeni plakasız BMC Procity’ler gördüm. Ön tabelasında kayan yazı olarak BMC Otomotiv yazıyordu. Bir ÖHO’nun garajı vardı sultanbeyli taraflarında hatırlıyorum ama hangi şirket çıkaramadım
Ellerine sağlık benim aracımmmBu fotoğraf @Mert. Bey'e gelsin.
Arşivimden 31 hattındaki: B-1507Ekli dosyayı görüntüle 80635
28 Şubat 2022 - Kuyumcukent
Arkadaşlar 17 Mayıs 2022'de buna okuldan sonra gitmiştim o gün ulaşım sevdam başlamış olduEkli dosyayı görüntüle 80639
İlk otobüs sevdam bu araçla başladı.
Evet 1683(97T) 1686(31) 1643(31) hatlarındaki seferlerini tamamladıKültür Üniversitesi durağındayken önümden A-1683,A-1686,A-1643 hatsız olarak geçti parketmeye gidiyorlardı
Cünkü 1 tık eski diğerlerinden A-1525 gibiA-1643'ün arkası neden diğerlerinden değişik bu arada?
Daha bilemiyorum hocamHayır tahmin etmeye calış.
Rick Grimes hocamız söylesin veya 59Yunus34Daha bilemiyorum hocam
Sohbet yaratabileceğinden dolayı bunu buraya taşıdım diğerini bıraktım@Rick Grimes Pardon hocam oraya atılmıyormuydu bu BMC procity ya bunlar
Anladım burada konuşalımSohbet yaratabileceğinden dolayı bunu buraya taşıdım diğerini bıraktım
Bu kadar nadir fotoğraf ise TCV başlığına da beklerim hocamC-1882'nin ilk ve tek fotoğrafı. (Hiçbir sitede bulamadım. Meğer ben çekmişim.)
98H -> C-1882
Ekli dosyayı görüntüle 8063028 Şubat 2022 -Kuyumcukent
Orası BMC FSM Demirbaş bayisi.Bugün anadolu otobanında sultanbeyli taraflarında yepisyeni plakasız BMC Procity’ler gördüm. Ön tabelasında kayan yazı olarak BMC Otomotiv yazıyordu. Bir ÖHO’nun garajı vardı sultanbeyli taraflarında hatırlıyorum ama hangi şirket çıkaramadım
40-50 bandında bir fiyat çekiyordu diye hatırlıyorumMaster veya VisaCard'ı validatöre okutunca ne kadar para alıyor bilen var mı? Tam bilet 27 TL normalde bu fiyattan daha yüksek alıyordur
Teşekkür ederim40-50 bandında bir fiyat çekiyordu diye hatırlıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.