Aslında almak üzereydiler bahsedemeyeceğim sebeplerden ötürü alamadılar.Mercedes'te maalesef hayalden ötesi değil. Bunların sebeplerini çok kez yazdım yine yazmama gerek yok
Aslında almak üzereydiler bahsedemeyeceğim sebeplerden ötürü alamadılar.Mercedes'te maalesef hayalden ötesi değil. Bunların sebeplerini çok kez yazdım yine yazmama gerek yok
Ne kusuru estağfurullah. Hangi otobüsteyim ve hangi otobüs vardı başlığı birbirine o kadar benziyor ki bazen ben bile karıştırıyorum. 10 saniyemi bile almadı taşımak@Rick Grimes Kusura bakmayın hocam dikkat edeceğim artık 2 başlığa
Citaronun elektrikli modeli varda conectonun hala yok hybrid var sadeceMercedes kalite olarak düşüşte bence. Zaten elektrikli dunyaya da ayak uyduramıyorlar ve çok pahalı.
BMC ve Otokar Fiyat/Performans olarak en iyileri gibi duruyor...
Cummins motor eskidikçe metrobüste aşırı zangırdarIsuzuyu çok isterim. Fakat fiyatları pahalı. Umarım İETT'ye özel indirimle ihaleye katılırlar
Metrobüs için demedim. Orada hızlıca eskidikçe içim acır. Normal hatlaraCummins motor eskidikçe metrobüste aşırı zangırdar
Anladım , bazen metrobüs ve normal hatların otobüslerinin muhabbeti birbirine karışabiliyor, kusura bakmayınMetrobüs için demedim. Orada hızlıca eskidikçe içim acır. Normal hatlara
Bence metrobüsün motorları DAF ve Mercedes. En başarılı motor ise Mercedes. Capacity ve Akia Ultra LF 25 araçlar ile tecrübe edildi.Cummins motor eskidikçe metrobüste aşırı zangırdar
Akia ülkemize geldiğinde belediye başkanlığı başka bir partideydi. Yıllarca metrobüs için ürettikleri 25 metrelik aracı satmak istediler ama o yönetim döneminde metrobüse 2015 den sonra hiç araç alınmadı. Alınsaydı muhtemelen onlar da Akia alırdı.güya yerli diye reklamı yaptıkları firma'nın 1 sene sonra battıgı açıkladı şuan son durumu ne bilmiyorum...
ki iran merkezli bir şirket. Türkiye bayiligi ile birileri zengin edildi sonra bayilik kapandı muhtemelen konkordato ilan edilmiş 2025'te...
Daha güvenilir ve kaliteli firmalarla anlaşıp toplu 300-500 otobus alınmalı uzun vadeli
Mercedes Türk kısmen yerli. Türk-alman ortaklığında. Bizdeki Akia’da İran-Türk ortaklığı ama Ultra LF 25 üretiminde türk kısmı ağırlıktaydıE diyelim ki Mercedes'in de fabrikası var. Mercedeste mi yerli oluyor
Yerli diye pazarlanip İran malı olması konusu üzücü. Halkı kandırmaya gerek yok...
Onun dışında kalitesini araçlar 10 yaşına gelince külüstür'e donucek mi orda gorucez.
Bı Otokar olması için 40 fırın ekmek lazim
Ben araçlar yerli demiş miyim ?E diyelim ki Mercedes'in de fabrikası var. Mercedeste mi yerli oluyor
Yerli diye pazarlanip İran malı olması konusu üzücü. Halkı kandırmaya gerek yok...
Onun dışında kalitesini araçlar 10 yaşına gelince külüstür'e donucek mi orda gorucez.
Bı Otokar olması için 40 fırın ekmek lazim
Tasarımında türk tarafı ağırlıktaydı. Parçaların yerli olmaması normalAkia metrobüs ,TC Sanayi Bakanlığı yerli katkı oranı listesinde %54 yerli görünürken , solo Akia %60 yerli görünüyor. Solo Akia'nın yerlilik oranı çok yüksek.
İsviçreli HESS Karoserie firması da varTasarımında türk tarafı ağırlıktaydı. Parçaların yerli olmaması normal
Conecto’da bildiğim kadarıyla (yanlışım varsa düzeltin) gövde türkiye’de imal ediliyor. Motor şanzıman almanya’dan getirtiliyorMontaj ve pahalı olmayan kısım mi burada üretiliyor bilmiyorum öyleyse yerli demek yanlış..
adam pahalı/önemli parçaları kendisi üretiyor sana monte ettiriyor...
Onun dışında önemli olan kalite konusu..
Fiyati ucuzsa eyvallah ama performans/kalite olarak düşük sınıf bı marka gibi geliyor bana...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.