Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Şuan 76O 2025 model Otokar A-1616'dayım. İçeriye klima suyu damlıyor. Şoför küçük küçük sürekli fren yapa yapa midemi bulandırıyor. Şuanlık berbat yolculuk. İstoç'a gidiyorum
Bu arada indikten sonra gördüm sol arka tampondan darbe yemiş. Tampon hasarlıydı

Metrobüs’e kazandırılan 242 araç ile 150 otobüs için teşekkür ederiz fakat İstanbul için yeterli sayıda olduğunu düşünmüyorum,daha fazla en kaliteli otobüslerden alınmalı.
güya yerli diye reklamı yaptıkları firma'nın 1 sene sonra battıgı açıkladı şuan son durumu ne bilmiyorum...

ki iran merkezli bir şirket. Türkiye bayiligi ile birileri zengin edildi sonra bayilik kapandı muhtemelen konkordato ilan edilmiş 2025'te...

Daha güvenilir ve kaliteli firmalarla anlaşıp toplu 300-500 otobus alınmalı uzun vadeli

güya yerli diye reklamı yaptıkları firma'nın 1 sene sonra battıgı açıkladı şuan son durumu ne bilmiyorum...

ki iran merkezli bir şirket. Türkiye bayiligi ile birileri zengin edildi sonra bayilik kapandı muhtemelen konkordato ilan edilmiş 2025'te...

Daha güvenilir ve kaliteli firmalarla anlaşıp toplu 300-500 otobus alınmalı uzun vadeli
Otokar veya Isuzu alsalar yeterli, bu iki marka gayet kaliteli bence.Yeni kasaları da iyi.

Konu sahibi
Gösterebilir misin fotoğrafı
Nerede fotoğraf hangi sitede
Google'da Otokar kent C 18 diye aratınca çıkıyor hocam

Avrupa versiyonu bu

images.jpeg

Yenilemez tasarımını. 2010dan beri dışını kapısını
2017den beri koltuklarını
2021den beri ZF ECOLİFE şanzımanını
2025ten beri kameralarını
Otokar Kent LF'nin 2025inde kabin arkası 2li koltuk arkasında engelli bölümünün orasında plastik şey yok. Direkt krom demir olarak devam ediyor
Screenshot_20250712_212958_Instagram.jpg

Ön ve
Screenshot_20250402_161550_Instagram.jpg

Bu resim de 1 nisan şakasıymış alım yokmuş
Arka farları 2022-2023 sonrası sultan

Geri