Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Metrobüs’e kazandırılan 242 araç ile 150 otobüs için teşekkür ederiz fakat İstanbul için yeterli sayıda olduğunu düşünmüyorum,daha fazla en kaliteli otobüslerden alınmalı.
güya yerli diye reklamı yaptıkları firma'nın 1 sene sonra battıgı açıkladı şuan son durumu ne bilmiyorum...

ki iran merkezli bir şirket. Türkiye bayiligi ile birileri zengin edildi sonra bayilik kapandı muhtemelen konkordato ilan edilmiş 2025'te...

Daha güvenilir ve kaliteli firmalarla anlaşıp toplu 300-500 otobus alınmalı uzun vadeli

güya yerli diye reklamı yaptıkları firma'nın 1 sene sonra battıgı açıkladı şuan son durumu ne bilmiyorum...

ki iran merkezli bir şirket. Türkiye bayiligi ile birileri zengin edildi sonra bayilik kapandı muhtemelen konkordato ilan edilmiş 2025'te...

Daha güvenilir ve kaliteli firmalarla anlaşıp toplu 300-500 otobus alınmalı uzun vadeli
Otokar veya Isuzu alsalar yeterli, bu iki marka gayet kaliteli bence.Yeni kasaları da iyi.

Konu sahibi
@Rick Grimes Kusura bakmayın hocam dikkat edeceğim artık 2 başlığa
Ne kusuru estağfurullah. Hangi otobüsteyim ve hangi otobüs vardı başlığı birbirine o kadar benziyor ki bazen ben bile karıştırıyorum. 10 saniyemi bile almadı taşımak

Mercedes kalite olarak düşüşte bence. Zaten elektrikli dunyaya da ayak uyduramıyorlar ve çok pahalı.

BMC ve Otokar Fiyat/Performans olarak en iyileri gibi duruyor...
Citaronun elektrikli modeli varda conectonun hala yok hybrid var sadece

Geri
Üst Alt