güya yerli diye reklamı yaptıkları firma'nın 1 sene sonra battıgı açıkladı şuan son durumu ne bilmiyorum...Metrobüs’e kazandırılan 242 araç ile 150 otobüs için teşekkür ederiz fakat İstanbul için yeterli sayıda olduğunu düşünmüyorum,daha fazla en kaliteli otobüslerden alınmalı.
Otokar veya Isuzu alsalar yeterli, bu iki marka gayet kaliteli bence.Yeni kasaları da iyi.güya yerli diye reklamı yaptıkları firma'nın 1 sene sonra battıgı açıkladı şuan son durumu ne bilmiyorum...
ki iran merkezli bir şirket. Türkiye bayiligi ile birileri zengin edildi sonra bayilik kapandı muhtemelen konkordato ilan edilmiş 2025'te...
Daha güvenilir ve kaliteli firmalarla anlaşıp toplu 300-500 otobus alınmalı uzun vadeli
Isuzu zaten dunya çapında mercedes kadar kaliteli bi firma amaOtokar veya Isuzu alsalar yeterli, bu iki marka gayet kaliteli bence
Otokar da bayağı iyi , yeni kasası MAN gibiIsuzu zaten dunya çapında mercedes kadar kaliteli bi firma ama
fiyat konusunda sorun varsa Otokar veya Karsan alınmalı...
Mümkünse Otokar'ı metrobüste görmeyelim.Otokar veya Isuzu alsalar yeterli, bu iki marka gayet kaliteli bence.Yeni kasaları da iyi.
CapaCity L görelim artıkMümkünse Otokar'ı metrobüste görmeyelim.
Mercedes'te maalesef hayalden ötesi değil. Bunların sebeplerini çok kez yazdım yine yazmama gerek yokCapaCity L görelim artık
Aslında almak üzereydiler bahsedemeyeceğim sebeplerden ötürü alamadılar.Mercedes'te maalesef hayalden ötesi değil. Bunların sebeplerini çok kez yazdım yine yazmama gerek yok
Ne kusuru estağfurullah. Hangi otobüsteyim ve hangi otobüs vardı başlığı birbirine o kadar benziyor ki bazen ben bile karıştırıyorum. 10 saniyemi bile almadı taşımak@Rick Grimes Kusura bakmayın hocam dikkat edeceğim artık 2 başlığa
Citaronun elektrikli modeli varda conectonun hala yok hybrid var sadeceMercedes kalite olarak düşüşte bence. Zaten elektrikli dunyaya da ayak uyduramıyorlar ve çok pahalı.
BMC ve Otokar Fiyat/Performans olarak en iyileri gibi duruyor...
Cummins motor eskidikçe metrobüste aşırı zangırdarIsuzuyu çok isterim. Fakat fiyatları pahalı. Umarım İETT'ye özel indirimle ihaleye katılırlar
Metrobüs için demedim. Orada hızlıca eskidikçe içim acır. Normal hatlaraCummins motor eskidikçe metrobüste aşırı zangırdar
Anladım , bazen metrobüs ve normal hatların otobüslerinin muhabbeti birbirine karışabiliyor, kusura bakmayınMetrobüs için demedim. Orada hızlıca eskidikçe içim acır. Normal hatlara
Bence metrobüsün motorları DAF ve Mercedes. En başarılı motor ise Mercedes. Capacity ve Akia Ultra LF 25 araçlar ile tecrübe edildi.Cummins motor eskidikçe metrobüste aşırı zangırdar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.