Bir ihtimal öyle gibi heh şimdi acıldı Güneşliyi geçtikten sonraValla orası hep kilit bende bilmiyorum. Mall of İstanbul otobanına çıktığı için olabilir
Bir ihtimal öyle gibi heh şimdi acıldı Güneşliyi geçtikten sonraValla orası hep kilit bende bilmiyorum. Mall of İstanbul otobanına çıktığı için olabilir
D-163 olabilir. 2021 Mercedes. Konum uyuyor
mahmutbey kavşağı çok fantastik bir tasarıma sahipValla orası hep kilit bende bilmiyorum. Mall of İstanbul otobanına çıktığı için olabilir
Evet D-163 aynı konumda şuan
Dün bahsettiğim bunlardı işte
O fotoğraftaki ve fotoğrafa sığmayan gitaştaki TCV'lere üzülüyorum valla. Çoğunun plakası kodu sökülmüştü. Hangi kodun oldukları bile belli değil. Bir kısmının da parçaları söküktü. En şansız araçlar
Gitaş garajında fazla tcv varDün bahsettiğim bunlardı işte![]()
Firmanın açılımı zaten Gaz İşletmeleri ve Taşımacılık A.Ş. imiş. Büyük ihtimalle full CNG'li araçlarla girdiler bu sektöre fakat İstanbul'da CNG araçlar kısa sürede ölüyor. Orada yatan 2 tane MAN olması üzücüGitaş garajında fazla tcv var
Bu Mahmutbey kavşağında neden kronik trafik var? Halbuki baya kompleks bı tasarımı varmahmutbey kavşağı çok fantastik bir tasarıma sahip
gişelerden ötürüBu Mahmutbey kavşağında neden kronik trafik var? Halbuki baya kompleks bı tasarımı var
Başakşehir - Nakkaş otoyolu açıldığında burdaki trafik azalır mı?
Başakşehirde otoban afişlerinde Mahmutbey trafiği rahatlatacak yazıyor
Mahmutbey gişeleri kaldırıldı diye haberler yapılmıştı geçen senegişelerden ötürü
Ben şoför olup aracım olsa utanırım böyle çalıştırmaya,temiz tutmak bakımlı tutmak çok zor bir şey değil ve olması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum yolcu memnuniyeti her şeyden önceliklidirEkli dosyayı görüntüle 82050
36V’de (-1) A-254’teydim . Yaklaşık 30-40 dakika önce indim . Bu aracın ACİLEN değişmesi gerekiyor . Berbat ötesi bir araç .Motor çöp , süspansiyonları çöp . Çoğu yeri pas , kir , kırık … EN önemlisi klima sadece süs olarak var
Eğer değiştirecekse yakında , kimseye satmasın bu aracı . Geri dönüştürsün . Yaşadığım en kötü yolculuk deneyimi !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.