Saat 14 olmasına rağmen trafik çok yüksek
Gittikçe artıyor. Dışarı çıkacakların haberi olsun
İett sever hat iptal etmeyi onun için bence olur öyle şeyler. Belki 336M seyrekleştirilirM11 Arnavutköy(Havalimanı) - Halkalı etabı açıldığında iptal olucak İETT hatları olucak mi
Metro muhtemelen 29 Ekim'e yetiştirilecek.
İett'de şimdiden ayarlamali besleme veya kesilecek hatları![]()
En başta H-3 gece hattı olabilir.M11 Arnavutköy(Havalimanı) - Halkalı etabı açıldığında iptal olucak İETT hatları olucak mi
H-3 hattı iptal olursa olurM11 Arnavutköy(Havalimanı) - Halkalı etabı açıldığında iptal olucak İETT hatları olucak mi
Daha gecen Yenibosna'da gördüm Salı günü şöforu biraz deli kullanıyordu aracın kaza yapması normal
Maalesef aynı...Ekli dosyayı görüntüle 80501
B-210'un 2022'deki başka haberi ama aynı şoför değildir
Destansı ÖHO anıMaalesef aynı...
Toplu taşımayı beğendiniz miEvet an itibariyle 1 haftalık Ankara turunun sonuna gelmiş bulunuyorum Ankara'yı bu kadar çok seveceğimi tahmin bile edemezdim gerçekten çok güzel bir yer Ankara
Akia Ulaşım Aş üssü51. Bölge
İsuzu Citiportların gizlediği çok gizli üsAkia Ulaşım Aş üssü
İnanır mısınız toplu taşımayı hiç kullanmadım ama genel olarak sefer saatleri ve durağa gelme konusunda iyiydi beğendimToplu taşımayı beğendiniz mi
Valla hiç düşünmedim yakında da okullar başlayacağı için çok yoğun olur otobüsler kalacak gibi şuanlık@Rick Grimes 139S ve 139D sanıyorum gelecekte kısalacaklar. O hatları denemeyi düşündünüz mü?
Bu oranı nereden uyduruyorlar acaba ? Çevremde tanıdığım kimse memnun değil . Anlamıyorum bir türlüNe memnuniyeti ya yokuş çıkamayan kağnı gibi araçlarda yolculuk yapıyoruz.
Öho'larda ne denetim var ne de ceza.
Salmislar kendi hallerine bakım vs yapmiyolar araçlar yanıyor hep![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.