nasıl yani abi 4 yılEvet olur benden tam yakışıyorumama yaş sıkıntı bea 4 yıl
nasıl yani abi 4 yılEvet olur benden tam yakışıyorumama yaş sıkıntı bea 4 yıl
24 yaş ve üstünü alıyorlar Birde D yada E olması lazımnasıl yani abi 4 yıl
Otobüs tarzı araç larda 24 yaşında ehliyet alınıyornasıl yani abi 4 yıl
o zaman ileride inşallah24 yaş ve üstünü alıyorlar Birde D yada E olması lazım
İnşallah hayırlısıyla 2029'da şöfor olacağımo zaman ileride inşallah
Hocam size önerim Atakent bölgesi@Rick Grimes Aklımda calışmak için 3 bölge var Atakent Bölgesi,Bahçelievler Bölgesi,Küçükcekmece Bölgesi
98AB,73B,HT1 31,98B,97A,97T 97M,76O,89,89S
Hocam atakent'de güzel bölge ama 98AB 10 gün son 3 gün nöbetHocam size önerim Atakent bölgesi
Ben dedim niye favorim akia cünkü daha rahatVallahi Akia'lar iyimiş ya şuan B5027'deyim içim dışına çıktı yol bozukluğunda sanki masaj koltuğu gibi
73B ile HT1 de var hocam 73B de güzel hattır ama HT1 için aynısını söyleyemeyeceğimHocam atakent'de güzel bölge ama 98AB 10 gün son 3 gün nöbet
Biliyorum hocam 73B güzel bir hat HT1 için diyemem ama 98AB'de aynı73B ile HT1 de var hocam 73B de güzel hattır ama HT1 için aynısını söyleyemeyeceğim
Evet Akia'da sert fren yapsan bile hissetmiyorsunConecto'dan da iyi olabilir bu arada. Tümsekten geçerken ikiye bölünecek gibi oluyor Conecto
Conectolar kötümü o kadar o konuda yaConecto'dan da iyi olabilir bu arada. Tümsekten geçerken ikiye bölünecek gibi oluyor Conecto
Maalesef akia'dan daha kötü durumdaConectolar kötümü o kadar o konuda ya
Daha narin araçConectolar kötümü o kadar o konuda ya
Diğer motoru cummins olmayan araçlarda bu canlılık yok bilmiyorum benim gibi düşünen var mıBen bu BMC'leri özellikle B5xxx leri sesinden dolayı seviyorum kickdown yapınca çok seviyorum cummins olduğu için
Ayaktaysan acımıyorEvet Akia'da sert fren yapsan bile hissetmiyorsun
Emre kaptan iş başında
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.