Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Yok yok allah CNG yüzü göstermesin bi daha bence elektrikliden de beter
Maalesef doğru. CNG'li isterdim fakat CNG'li olup tutunan tek marka olmadı. Temsalar dökülüyor, İETT'nin olmasa çoktan hurdalıktaydılar. CNG'li karsanlar içlerinden en iyileri. MAN ve TCV'ler kalmadı zaten. İstanbul'a CNG gitmiyor

98 bölgesindeki Cobralar aktif çalışıyor ve durumları fena değil ama bir kısmı da dizele çevrildi

Maalesef doğru. CNG'li isterdim fakat CNG'li olup tutunan tek marka olmadı. Temsalar dökülüyor, İETT'nin olmasa çoktan hurdalıktaydılar. CNG'li karsanlar içlerinden en iyileri. MAN ve TCV'ler kalmadı zaten. İstanbul'a CNG gitmiyor

98 bölgesindeki Cobralar aktif çalışıyor ve durumları fena değil ama bir kısmı da dizele çevrildi
CNGyi İstanbulda değer verilmedi yurtdışında araçlar daha çok tutuyor

Konu sahibi
CNGyi İstanbulda değer verilmedi yurtdışında araçlar daha çok tutuyor
Çünkü olay yine yollara geliyor ve şehir haddinden çok daha kalabalık. Otobüsler seferlerine yetişemiyor ve pik saatlerde normal yolcu kapasitesinin 2 katında yolcu taşıyorlar

Örneğin 89A'nın sadece K.S.S. Hastanesi yönünde olan (1235. Sokak durağından sonraki) bu yokuş. Araç bomboş olsa bile bağıra bağıra çıkıyor. Full dolu halini düşünemiyorum

Ekran görüntüsü 2025-09-04 151933.png

Yani 98 hattı araçları yokuş bile çıkamıyor ...
Hurda gibiler😑 rezil egzoz kokusu,
aşırı sesi vs hindistan'a çeviriyor
elit Başakşehir ilçesini 😅

Nasıl anlarız CNG mi yoksa benzinli mi araçlar?

Konu sahibi
Nasıl anlarız CNG mi yoksa benzinli mi araçlar?
Şöyle cng yakıt tankı olur

Ekran görüntüsü 2025-09-04 160803.png

veya

Sadece 78ZB/79FY/98/98KM Bölgesinde Bulunan (A-1855 ve A-1857 Hariç o ikisi 141M/97GE/89K bölgesinde) CNG'li Güleryüz Cobra GM-290 LF Sizlerle.

A-1851 -> 98 - 2014 Güleryüz Cobra GM-290 LF

Ekli dosyayı görüntüle 78020

Ekli dosyayı görüntüle 78021

17.08.2025 16:01 - Sefaköy Metrobüs

A-1857 -> 141M - 2014 Güleryüz Cobra GM-290 LF (Daha önce @Emirinho10 hocamın paylaştığı ferrari logolu araç)

Ekli dosyayı görüntüle 78022

17.08.2025 15:27 - Tem Yolu Otobüs Durağı
Bu görsellerdeki gibi cng etiketi yapıştırılmış olur

Ekli dosyayı görüntüle 80218
Dizele çevrilen CNG'li Cobralarında üstündeki tankı arka tarafında olur.Eskiden hepsi CNG'liydi ve @Rick Grimes in attığı şekilde ortadaydı.Ama dizele çevrilince arkasına koydular.
Pardon şu ana kadar öyle zannediyordum şimdi farkettim.Üstündeki CNG tankını almışlar sadece ve onun arkasındaki hep varmış.

Konu sahibi
Geri
Üst Alt