Hem A3016 olacaktı sanırım hem deA3017 | 32G - ARIZA DÖNÜŞ
_' den sonraki G harfini hat kodu olarak yazmışsınız
Hem A3016 olacaktı sanırım hem deA3017 | 32G - ARIZA DÖNÜŞ
Ne kadar alakalı ama kaza yaptı bu da Temmuz ayında ve ondan sonra bozduB5009 | 79Ş - Yolda kalma
PD1’deki karsan star’dı değil mi? O ÖHO’muydu ben onu İETT sanıyordum. Bir keresinde yenikapı marmaray durağında 30D beklerken yanımdan geçip sağır etmişti eski araçPD1 hattına A-988 yerine verilen E1060 kodlu Topkapı garajının Karsan E-JEST'i
büyük solo araçla her yere yapılamaz, 86V gibi kısa ve pek trafiğe takılmayan hatlarda yapılabilirTarihi yarımada'da elektrikli araç çok mantıklı hem sessiz hemde kirli egzoz dumanı yok
Ama büyük solo araçlarla bu olmalı.
Bu araçtı 90 bölgesine verilmiş karsan e-jest gelincePD1’deki karsan star’dı değil mi? O ÖHO’muydu ben onu İETT sanıyordum. Bir keresinde yenikapı marmaray durağında 30D beklerken yanımdan geçip sağır etmişti eski araç
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.