Bende onu yapıyordum ama siz yazacaksaniz yazmayayımİkitelli Citaroların hepsinin durumunu yazıyordum yanlışlıkla sağ alta bastım telefonun dışına gitti yazılarM2530 a kadar yazdım neyse sorun değil
Bende onu yapıyordum ama siz yazacaksaniz yazmayayımİkitelli Citaroların hepsinin durumunu yazıyordum yanlışlıkla sağ alta bastım telefonun dışına gitti yazılarM2530 a kadar yazdım neyse sorun değil
Et suyu ( kan ) olmuştu bir kez kapının önünü . Floor is lava gibi olmamıştı tabi , az bir şeydi . Ben gerçekten çok saçma olaylar yaşadım sadece kendi hattımda değil . 500T de , 36L’de … Anlat anlat bitmezSüt ile kusmuk aynı şey, hem onu,ben tramvayda yaşadım
Duraktaki ekranlarda aktarma imkanları genelde yazmıyorYa bu araç takip etme sistemleri varya duraklardaki ekranlar . Bunları da acaba random tuşlara basarak mı yapmışlar acaba . Normalde hiç bakmam , Mescidi Selam durağında ilk normal araç gelince bakayım dedim , 79C’de Metrobüs’e aktarma olduğu yazılmış ? Lan nasıl ?
36V’de Metrobüs’e yakın geçmiyormuş sözde . Koskoca ekranda , bir tek 79C geçiyormuş Metrobüsten .
Allah Allah yaw , ben bilmiyorumdur belki Metrobüs sistemi Kayaşehir’e mi uzatıldı![]()
Resim oluyor. Metro resmi metrobüs YHT Marmaray gibi. Hatların yanındaDuraktaki ekranlarda aktarma imkanları genelde yazmıyor
Başka hiçbir yerde görmediğin için bu ekranlardan , bana garip geldi .Duraktaki ekranlarda aktarma imkanları genelde yazmıyor
Direk hiçbirşey yok. 50’li hatlarda genelde yok gözlemlediğim kadarıylaResim oluyor. Metro resmi metrobüs YHT Marmaray gibi. Hatların yanında
Dünde 76O'daydı. Bugün 3 kere yanımdan geçti hepsi ters yöndeyken hiç binemedimYeni Farkettim A-1753 76O'da . İlk Günü Heralde
Ricky Dicky Grimes Shalalaba ile sayı saymayı öğreneceğiz, birazdanBoşu boşuna aylarca bulanık kamerayla fotoğraf çekmişim. Yüksek çözünürlük kamera modum varmış bugün fark ettimİlk çektiğim araçta A-306 oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 80122
Peronlar dar amaLondra Metro'sundan bir kare . Adamlar sarı çizgiyi ne kadar geride tutmuşlar sanırım bizde bunun yarısı .
Ekli dosyayı görüntüle 80144
MP tek başına pek bir şey ifade etmezBoşu boşuna aylarca bulanık kamerayla fotoğraf çekmişim. Yüksek çözünürlük kamera modum varmış bugün fark ettimİlk çektiğim araçta A-306 oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 80122
yo gayette kalite arttı. Tost makinesinden kameraya evrildi en azındanMP tek başına pek bir şey ifade etmez
kamera almayı düşünüyor musunuzyo gayette kalite arttı. Tost makinesinden kameraya evrildi en azından
Yok maalesef. Bütçemi aşar yoksa isterdim. Telefonu bile gittim Redmi'nin en ucuz modelini aldım. Param olsa isterdim amakamera almayı düşünüyor musunuz
antika pazarlarında 10.000 tl altı aynasız/dslr'ler bulunabiliyor. bomonti antika pazarındaki tolga bey'i tavsiye ederim yeldeğirmeninde de dükkana sahipYok maalesef. Bütçemi aşar yoksa isterdim. Telefonu bile gittim Redmi'nin en ucuz modelini aldım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.