Bu harbiden komedi çünkü 89C zaten İkitelli Garajının içinden kalkıyor
Bu harbiden komedi çünkü 89C zaten İkitelli Garajının içinden kalkıyor
Taksim kalkışını gidip Kağıthane’ye vermişler…Bu harbiden komedi çünkü 89C zaten İkitelli Garajının içinden kalkıyor
Random tuşlara basıyorlar okullar açılıncaTaksim kalkışını gidip Kağıthane’ye vermişler…
Aslında çevremde gördüğüm korukluler özellikle Mercedes olanlar çok kaliteliler..En yeni körüklüler 2013 model. Bunların da yanmalarını bekliyorlar. Başka açıklaması yok.
Karsan körüklülerde çok kötüler maalesefAslında çevremde gördüğüm korukluler özellikle Mercedes olanlar çok kaliteliler..
Külüstür gibi olanlar genelde koruksuzler malesef... Onlarda eski çok araç var...
Mercedes ise 2013 olsun ama gidip 2014 cobra mobra yakışmıyor İstanbul'a![]()
Aslında çevremde gördüğüm korukluler özellikle Mercedes olanlar çok kaliteliler..
Külüstür gibi olanlar genelde koruksuzler malesef... Onlarda eski çok araç var...
Mercedes ise 2013 olsun ama gidip 2014 cobra mobra yakışmıyor İstanbul'a![]()
Garaj hatlarında öho çalışmasını saçma buluyordum da bu başka bir seviye
Akialar sağlam araçlardır karoserisinin dandikliği dışındaBizde de mis gibi Otokarları alıp akia denen şeyleri yolluyorlar. En azından HT11'e çöp girmedi, Bmc ve Temsaların yanında M4006.
Pardon arıza yemiş aracı düzelince ortadan başlatmışlar"CİHANGİR MAHALLESİ kalkışlı 09:40 seferi 11:05 hareketle 24. (KARTALTEPE) - 64. (OTOGAR) duraklar arasında çalışacak şekilde düzenlenmiştir."
Bu tarz durumlarda noluyor. Mesela aracın içinde yolcu varsa yolcuyu mu indiriyorlar yoksa yolcu kalmayınca tabelaları kapatıp baştan mı başlıyor
Akialar sağlam araçlardır karoserisinin dandikliği dışında
Breda'dan araba olmaz benceDoğru pardon karsanları unutmuşum. Conectoları söylemiştim. O Kadar kötüler ki körüklü diyince aklıma sadece citaro ve conectolar geliyor
En azından zangırdama yapmıyor. Konforu var biraz.
Ben çift katlılarına çok biniyorum , çok rahatlar. Soloları da idare eder bence.Bana konforları yeterli gelmiyor. Onların tek artıları klimalarının iyi olması ki zaten 1 yaşında araçlarda kötü klima durumu yaşanmamalı.
İETT yerli firmalar ile anlaşıp tüm yenilenmesi gereken öho araçlarını değiştirtmeli...Lüks otobüs devrinin kapandığını düşünüyorum çünkü 3000'e yakın araç var yenilenmeyi bekleyen. Ayrıca yerli firmalar ithal araç kalitesinde araç üretiyorlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.