+ olarak Geceleri 22:30-00:00 arasında 98 beni çok kurtardı (98KM'nin son seferi çok erken bence. Geceye depar eklenip sanayi sitelerini dolaşmak yerine 98 güzergahını izleyebilir). Gündüzleri de 98KM inanılmaz kurtarıyor beni. 98'in en dolu gördüğüm yönü bakırköy yönü. Fenertepe yönü neredeyse boş gidiyor çoğunlukla. Çünkü fenertepeye çok otobüs var. 98KM/98/79FY vs vs. Bakırköy tarafına giden yok gibi bir şey98 hattına çare yok hocam. Sefaköye kısaltılması hattın kullanımı büyük oranda azalltır (ya 98 boş gider ya da 98KM boş gider.). Fenertepe/Başakşehirden bakırköye tek otobüsle gidebileceğin tek hat 98. Metrobüse rahat gitmek isteyen 98KM'nin geçtiği bir durağa aktarma yapar. En fazla yapabilecekleri şey. 98KM'yi 98'in geçtiği yerden geçerek düzeltmek ama bu seferde Sanayi sitelerini dolaşamaz. Ya trafiği beklersin ya da aktarma yaparsın tek yolu bu. Ayrıca 98 bence arka arkaya gelmesini saymazsak yine de sık geçiyor. Saatlerce 98 beklediğimi hatırlamıyorum. Bazen durağa peş peşe bile gelebiliyor