Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Haydarpaşa Garı bahçesinden Sogütlüçeşme viyadüge kadar döşenen raylar hakkında bilgisi olan var mı?

Peki o raylar yerine tramway rayları döşense Üsküdar-Kadikoy-Kartal Tramway Projesi için de kolaylık olmaz mı ordan ufak bı yol(viyadük vs) ile Haydarpaşa Teknik Lisesine dogru ulaşır. Güneyde ise rıhtım'a ulaşır. 🤔🏗️🚇
İlk etabın %5'i hızlıca yapılmış olur😏
Inşallah somut bı adım atılır tramvay projesinde...

Resim Kaynağı: reddit transit turkey @kaxgr
O tramvay projesi şu anlık askıda gibi duruyor. Herhangi bir çalışma yok ortada.

Üsküdar-Kadıköy Tramvayı yapıldıktan sonra Kadıköy deki İ.E.T.T peronları kaldırılacakmış, çok üzücü

Bence Eminönü Peronlarını Yenikapı'ya Taşımaları Lazım. Orada En Müsait Alan Yenikapı Etkinlik Alanı Diye Düşünüyorum .
Kadıköy'deki durakları da kaldırmak yerine dolmuşların oraya taşımaları lazım. Orada atıl vaziyette duran eski İ.E.T.T durakları var.

Belediye otobüsleri ve durakları şehrin başka neresinde olabilir ki ? Avrupa'da her zaman şehrin içindedir.
Caferağa’nın tamamen yayalaştırıldığı bir senaryoda Boğa Heykelinin orada sondurak yapabilirler. Eski peron Beykoz hatları gibi Tıbbiye Cd. Gelen hatlara ayrılır

Caferağa’nın tamamen yayalaştırıldığı bir senaryoda Boğa Heykelinin orada sondurak yapabilirler. Eski peron Beykoz hatları gibi Tıbbiye Cd. Gelen hatlara ayrılır
Vapur yolcusunun işine gelmez ki. Ayrıca tek seferde gitmek var iken neden aktarma yapıp ekstra ücret ödensin ki ?

Vapur yolcusunun işine gelmez ki. Ayrıca tek seferde gitmek var iken neden aktarma yapıp ekstra ücret ödensin ki ?
T3;
* Vapurun oraya uzatılır
* Atölyesi vapurun oraya alınır
* Tarifesi vapur yolcusuna ücretsiz yapılır
* Peronun oraya durak konur
* Kapasitesi arttırılırsa
sorun yaşanmaz

Geri
Üst Alt