Yeni kasaysa eğer aman İstanbul'dan uzak dursunlar. Denizli BB'nin aldığı Kent körüklüler yeni kasa.Bakalım ilk yeni Kent'i hangi kapı kodu alacak
Yeni kasaysa eğer aman İstanbul'dan uzak dursunlar. Denizli BB'nin aldığı Kent körüklüler yeni kasa.Bakalım ilk yeni Kent'i hangi kapı kodu alacak
iett kesin alırYeni kasaysa eğer aman İstanbul'dan uzak dursunlar. Denizli BB'nin aldığı Kent körüklüler yeni kasa.
İnşallah hocamAman aman darısı bizim ioaş bölgesine
Eski kasa olsun ne olacak ki? Isuzu'nun zaten 2014-2024 arası kasası güzel. 2024 modelde eski kasa konumuna düştü kötü mü şimdi 1 yaşında araçİyi ki almamış , iki yıl sonra eski kasa olurdu araçlar
Görüntüsü güncel olmazdı sadece , onun dışında güzel olurdu ama değişecek kasanın alınmasını mantıklı bulmuyorum , kişiden kişiye değişir.Eski kasa olsun ne olacak ki? Isuzu'nun zaten 2014-2024 arası kasası güzel. 2024 modelde eski kasa konumuna düştü kötü mü şimdi 1 yaşında araç
Metrobüs olarak Otokar alınırsa, İ.E.T.T'ye yeni tasarımlı Kent üretebilirler diye düşünüyorum.
Farlar Makyajlı Isuzuyla çok mu benziyor bana mı öyle geldi. Ayrıca arkadan görüntüsü de önemli. Şu arka taraf 2013 İETT özel üretimde bile aynı. Hiç mi değişmez
Öndeki sensör , alta konumlandırılmış farlar birebir aynıFarlar Makyajlı Isuzuyla çok mu benziyor bana mı öyle geldi. Ayrıca arkadan görüntüsü de önemli. Şu arka taraf 2013 İETT özel üretimde bile aynı. Hiç mi değişmez
Bak bu jant çok güzel işte. Otobüs hissi veriyorİnstagram'dan alıntıdır.
Alcoa gibi güzel duruyorBak bu jant çok güzel işte. Otobüs hissi veriyor
Bakın şu ön tekerlerdeki yuvarlak şeyleri (ismini bilmiyorum) İETT hep kaldırıyor.Mesela eskiden Citaro'lar da da vardı normali öyle zaten fabrika çıkışlı öyle geliyor ama şuan Citaro'ların hiçbirinde yok.B5xxx Procity TR'ler de de var olması lazım ilk zamanlarda vardır belki ama ben görmedim şuan yok hiç birinde neden onu kaldırıyorlar anlamıyorum.Körüklü Conectoların da bazılarında var şuan.Bak bu jant çok güzel işte. Otobüs hissi veriyor
Bakım yaparken söküp takmıyorlarBakın şu ön tekerlerdeki yuvarlak şeyleri (ismini bilmiyorum) İETT hep kaldırıyor.Mesela eskiden Citaro'lar da da vardı normali öyle zaten fabrika çıkışlı öyle geliyor ama şuan Citaro'ların hiçbirinde yok.B5xxx Procity TR'ler de de var olması lazım ilk zamanlarda vardır belki ama ben görmedim şuan yok hiç birinde neden onu kaldırıyorlar anlamıyorum.Körüklü Conectoların da bazılarında var şuan.
Özellikleri nasıl
Güvenebilirsin evet yess yapım aşasında şuan arac hazır olur bu ay içindeA-1504 Conectosunu gördün mü ki. A-1504 ve A-1751'in Otokar dışı olacağını sanmıyorum
MAN motorlu güleryüzler hariç midiryeniyse kalitelidir diye düşünüyorum performans olarak...
Estağfurullah tabikide güveniyorum yanlış anladıysan kusuruma bakma. Heyecandan ve 2025 Model otokar fobimden yanlış cümle kurmuş olabilirimGüvenebilirsin evet yess yapım aşasında şuan arac hazır olur bu ay içinde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.