Otokar klima konusu hariç baya başarılı bir marka. Kliması baya kötü ama. Eski Procityle bile yarışamıyorValla yaz ayları için konuşuyorum ben o bitik araçlarda 2025 modele göre daha iyi klima var.
Katılıyorum çok bir sıkıntısı yok ama bazen değişik şeyler yapabiliyorlarOtokar klima konusu hariç baya başarılı bir marka. Kliması baya kötü ama. Eski Procityle bile yarışamıyor
Valla yaz ayları için konuşuyorum ben o bitik araçlarda 2025 modele göre daha iyi klima var.
Hocam bir güzel fotoğraf alırız aracınC-1900 MAN için yola çıktım. Şuan Cevizlibağda metrobüsteyim. 1 saatim var kadıköy peronlara her türlü yetişirim gibi. 14R hattı hakkında gram fikrim yok
Söz veremem fotoğraf için değil denemek için gidiyorum. Fırsat yakalarsam anca. Çünkü kadiköy peronlar çok dolu oluyorHocam bir güzel fotoğraf alırız aracın
Rasathane'de çekersin yaSöz veremem fotoğraf için değil denemek için gidiyorum. Fırsat yakalarsam anca. Çünkü kadiköy peronlar çok dolu oluyor
Tek yön süresi 40 Dakika imiş14R hattı hakkında gram fikrim yok
Yok sıkıntı değil hocam forumda arşiv kaldın olarak söyledimÇekemezsem de sorun olmaz internette profesyonel kameralarla çekilmiş çok fotoğrafı var benim telefonun kamerası baya kötü zaten
Deneyeceğim en kötü inerken sadece arkadan bile çekerimYok sıkıntı değil hocam forumda arşiv kaldın olarak söyledim
Son durağı Küçüksu Vapur İskelesi imiş bu arada @Rick GrimesDeneyeceğim en kötü inerken sadece arkadan bile çekerim
Hocam siz nasıl yarbay oldunuzDeneyeceğim en kötü inerken sadece arkadan bile çekerim
3.500 mesajı geçmişim. Demesen fark etmemiştim. 3502 olmuşHocam siz nasıl yarbay oldunuz
3,500 mesajHocam siz nasıl yarbay oldunuz
Benim kafam karıştı kusura bakmayın binbaşı daha üst rütbe sandım3.500 mesajı geçmişim. Demesen fark etmemiştim. 3502 olmuş
Olur öyle beyin erimeleriBenim kafam karıştı kusura bakmayın binbaşı daha üst rütbe sandım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.