Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
İyi ki almamış , iki yıl sonra eski kasa olurdu araçlar
Eski kasa olsun ne olacak ki? Isuzu'nun zaten 2014-2024 arası kasası güzel. 2024 modelde eski kasa konumuna düştü kötü mü şimdi 1 yaşında araç

Eski kasa olsun ne olacak ki? Isuzu'nun zaten 2014-2024 arası kasası güzel. 2024 modelde eski kasa konumuna düştü kötü mü şimdi 1 yaşında araç
Görüntüsü güncel olmazdı sadece , onun dışında güzel olurdu ama değişecek kasanın alınmasını mantıklı bulmuyorum , kişiden kişiye değişir.

Metrobüs olarak Otokar alınırsa, İ.E.T.T'ye yeni tasarımlı Kent üretebilirler diye düşünüyorum.
1757068231699.jpeg

Konu sahibi
Bak bu jant çok güzel işte. Otobüs hissi veriyor
Bakın şu ön tekerlerdeki yuvarlak şeyleri (ismini bilmiyorum) İETT hep kaldırıyor.Mesela eskiden Citaro'lar da da vardı normali öyle zaten fabrika çıkışlı öyle geliyor ama şuan Citaro'ların hiçbirinde yok.B5xxx Procity TR'ler de de var olması lazım ilk zamanlarda vardır belki ama ben görmedim şuan yok hiç birinde neden onu kaldırıyorlar anlamıyorum.Körüklü Conectoların da bazılarında var şuan.

Bakın şu ön tekerlerdeki yuvarlak şeyleri (ismini bilmiyorum) İETT hep kaldırıyor.Mesela eskiden Citaro'lar da da vardı normali öyle zaten fabrika çıkışlı öyle geliyor ama şuan Citaro'ların hiçbirinde yok.B5xxx Procity TR'ler de de var olması lazım ilk zamanlarda vardır belki ama ben görmedim şuan yok hiç birinde neden onu kaldırıyorlar anlamıyorum.Körüklü Conectoların da bazılarında var şuan.
Bakım yaparken söküp takmıyorlar

Konu sahibi
Güvenebilirsin evet yess yapım aşasında şuan arac hazır olur bu ay içinde
Estağfurullah tabikide güveniyorum yanlış anladıysan kusuruma bakma. Heyecandan ve 2025 Model otokar fobimden yanlış cümle kurmuş olabilirim 😅

Geri
Üst Alt