Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Estağfurullah tabikide güveniyorum yanlış anladıysan kusuruma bakma. Heyecandan ve 2025 Model otokar fobimden yanlış cümle kurmuş olabilirim 😅
Önemli değil :) Bende cok heyecanlandım olm birde şöforü'de tanıdık benim o aracı bol bol tatmak istiyorum

Konu sahibi
A-1739 Cng'li bi Cobra model araca bindim 98'de

Ses formula-1 yarış arabaları gibi harbi güzel ama çok yavaş😅
şoför gazliyor, araç gitmem diyor
Bakalım bu 98/98KM'deki Cobraların sahipleri aynı. Fenertepe yolundaki benzinlik/petrolün sahibiydi sanırım. Araçların görevi bitince oraya park ediyorlar. Belki toplu yeni model Güleryüz Cobra alımı yapabilirler ilerleyen zamanlarda ama en az 2-3 yıl daha çalışırlar gibi geliyor bana

Eski bölgemde Kayaşehir'e gitmek için biniyordum 79FY hattında hep bu CNG'li Cobra'lara ve A-1739'a da binmiştim en sonlar.Olimpiyat Stadına çıkan yokuşu çıkarken kesin duracaz demiştim

Bakalım bu 98/98KM'deki Cobraların sahipleri aynı. Fenertepe yolundaki benzinlik/petrolün sahibiydi sanırım. Araçların görevi bitince oraya park ediyorlar. Belki toplu yeni model Güleryüz Cobra alımı yapabilirler ilerleyen zamanlarda ama en az 2-3 yıl daha çalışırlar gibi geliyor bana
İnşallah efsane olur

Konu sahibi
Yalan yok bu Cobraları BN1-76O-89S çalıştıkları zaman hiç sevmezdim. O zamanlar klimaları sıcak üflüyordu (dediğim dönemler daha sarıya geçilmemiş erguvan İUAŞ dönemleri). 98 bölgesine geçiş yapınca araçlar rahatladı gibi sanki. Eski kötülüğü kesinlikle yok ama eskiden bence kötülerdi

Dediğim benziklik yeri de burası:

Ekran görüntüsü 2025-09-05 151134.png

Yalan yok bu Cobraları BN1-76O-89S çalıştıkları zaman hiç sevmezdim. O zamanlar klimaları sıcak üflüyordu (dediğim dönemler daha sarıya geçilmemiş erguvan İUAŞ dönemleri). 98 bölgesine geçiş yapınca araçlar rahatladı gibi sanki. Eski kötülüğü kesinlikle yok ama eskiden bence kötülerdi
Evet ozamanlar çok daha kötüydüler.

Bende şoförleri fakir vs sandim
ondan paraları yok yenilemeye saniyodum ...

Demekki cimrilikten yenilemiyorlar halka bu külüstür araçlari reva görüyorlar:(

Iett kesse cezayı düzelicek sistem...

Konu sahibi
Bende şoförleri fakir vs sandim
ondan paraları yok yenilemeye saniyodum ...

Demekki cimrilikten yenilemiyorlar halka bu külüstür araçlari reva görüyorlar:(

Iett kesse cezayı düzelicek sistem...
Genelde araçlar belirli şirketlerin oluyor satın alıyorlar. Şoför tutup çalıştırıyorlar. İlla belki kendi aracını alıp kendisi çalışan araç sahibi de vardır belki hiç denk gelmedim.

Konu sahibi
Evet ozamanlar çok daha kötüydüler.
O halden bu hale gelmeleri bile mucize. Demekki sahipleri değişince araçlara topluca bakım yaptılar (bölge değiştiğinde sahipleri de değişti mi bilmiyorum ama performans artışı çok fazla var değişmiştir diye umut ediyorum)

Konu sahibi
Youtube'ta bir kanal buldum. Birisi tüm hatları ilk duraktan binip son durağa kadar yolu kayıt alıyor. Çok hoşuma gitti (sponsor/reklam değil 😅. Kişiyi tanımıyorum ama bir gün rastgele denk gelmiştim. Hoşuma gitti emeğine karşılık tavsiye ederim)

Youtube'ta bir kanal buldum. Birisi tüm hatları ilk duraktan binip son durağa kadar yolu kayıt alıyor. Çok hoşuma gitti (sponsor/reklam değil 😅. Kişiyi tanımıyorum ama bir gün rastgele denk gelmiştim. Hoşuma gitti emeğine karşılık tavsiye ederim)

Bir sürü kanal var böyle ve 79GE hattını benim isteğimle çekmişti

Geri
Üst Alt