Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Rick sevgim olmasa Beşiktaş'ta çektiğim bu aracı koyabilirdim profilime ama Rick > all
IMG_20250828_151908.jpg

Mustafa Kemal'e gitmem gerek. Avcılar E-5 trafikli mi? ona göre metrobüsle gideyim
Yanyol çok sıkışık durmuyor Google haritasına göre ama göremediğim için tam bilemiyorum. Genelde yeşil ve sarı yani.

Trafik fobisi olan var mı?
Ben mesela hiç sevmiyorum karayolu trafigini.
Dayanamıyorum , anksiyetem artıyor😳

Kalabalıkta olsa;
Raylı sistemler veya trafiksiz otobus hatlarıni kullanıyorum sadece..

Konu sahibi
Trafik fobisi olan var mı?
Ben mesela hiç sevmiyorum karayolu trafigini.
Dayanamıyorum , anksiyetem artıyor😳

Kalabalıkta olsa;
Raylı sistemler veya trafiksiz otobus hatlarıni kullanıyorum sadece..
Bugün ekstra bir şey var sanırım. 89S hattı maksimum 1 saat süren hat ve bugün 2 saat 32 dakika sürmüş.

18:15'te Zeytinburnundan kalkan A-1862 ise 19:58'te Sefaköy'e yeni girebilmiş

2.30 saat otobüs hattı mi olur ya😨😮

Bu harta binmek istesem 1.30 - 2 saat bekleyelere ne olucak peki:(

Ağır trafikli kısımları farklı yollara aktarılması veya kisaltilsin hat..
çok verimsiz her açıdan:(

Marmaray, metrobüs, M4 varken tuhaf tuhaf hatlar isletiyorlar boğaz geçişli... trafikte boşa eziyet...
1000091374.jpg

62-1 normalde tek yönü 20dk süren hat biraz daha bakayım bölgeye daha kötüsü illa (62G) çıkacaktır

Konu sahibi
2.30 saat otobüs hattı mi olur ya😨😮

Bu harta binmek istesem 1.30 - 2 saat bekleyelere ne olucak peki:(

Ağır trafikli kısımları farklı yollara aktarılması veya kisaltilsin hat..
çok verimsiz her açıdan:(

Marmaray, metrobüs, M4 varken tuhaf tuhaf hatlar isletiyorlar boğaz geçişli... trafikte boşa eziyet...
Hocam normalde çok kısa hat. Bayramda tüm İstanbullular memlekete gidince bindim. Trafikte olmadığı için İlk Durak - Son Durak 23 dakika sürmüştü. Normalde 40-70 dk arası sürüyor.

Şuan ise:

Söğütlüçeşme (Kadıköy olan değil. Küçükçekmece'de Mahalle. Sefaköy'ü geçtikten sonra) Kalkışlarında sorun yok 30-50 dakika arasında bitmiş fakat Zeytinburnu Kalkışlarında büyük sorun var. Kaza tarzı bir şey olmuş olabilir E5'te

A-1756 -> 2 Saat 32 Dakika (1 Sefer trafikten İptal. Zeytinburnu'na kestirmeden gidiyor)

Ekran görüntüsü 2025-09-05 202913.png

A-1862 -> 2 Saat 16 Dakika (1 Sefer trafikten İptal. Zeytinburnu'na kestirmeden gidiyor)

Ekran görüntüsü 2025-09-05 203122.png

A-1550 -> 2 Saat 3 Dakika

Ekran görüntüsü 2025-09-05 204236.png

Sonuç olarak 89S'nin 19:05 - 20:40 arası tüm Söğütlüçeşme kalkışlı seferleri trafikten iptal oldu

Konu sahibi
Rekor ise hala 146 hattında. Toplam 5 Saat 51 dakikayı hiçbir hat geçemedi. (21:15 bakırköy kalkışı rötarla 00:00'da yapılmıştı :D ) 98 hattı yaklaştı fakat o da geçemedi

Ekli dosyayı görüntüle 80408

https://wowturkey.com/konu/istanbul...-uzucu-komik-sasirtici-iptal-sebepleri.11441/ bu konuda paylaşmıştım
2014 temsada 5 saat 51dk (en azından savaş petrol temsası değilmiş) dünyadaki cehennem deneyimi falan mı

Çekmecede de Söğütlüçeşme varmış bilmiyordum pardon 🤭

O zaman durum daha vahim;
Kazlıçeşme - Küçükçekmece arası 10km yol nasıl 2.30 saatte gidilmiş 😨

Küçükçekmece İstanbul'un en trafikli ilçesi sanırım...
Ve daha metrosu bile yok😳
M1b inşallah açılır 2030'a kadar...

Konu sahibi
Çekmecede de Söğütlüçeşme varmış bilmiyordum pardon 🤭
Evet hocam Boru Sanayiden Halkalıya giderken Diş hastanesine doğru değilde ışıklardan sola dönünce oradaki mahalle. Halkalı Marmaray ve Kanarya Mezarlığı var çevresinde. Tatlış küçük bir kasaba gibi mahalle

Ekran görüntüsü 2025-09-05 211412.png

Geri
Üst Alt