Araç alınırsa Akia alınsınBugün Akia ile iki defa TM9 da seyahat ettim araçlar çukura girince araçta her sallanıyor tam bi maganda aracı ama kır yokuşunda araç çok iyi çıktı şöförler aracı çok hor kullanıyor böyle giderse araçlar dökülür
Araç alınırsa Akia alınsınBugün Akia ile iki defa TM9 da seyahat ettim araçlar çukura girince araçta her sallanıyor tam bi maganda aracı ama kır yokuşunda araç çok iyi çıktı şöförler aracı çok hor kullanıyor böyle giderse araçlar dökülür
Yollar çok sıkıntı ve çoğu şöför dikkat etmiyor ve iett şöförlerin molalarını çok az veriyor bunu için biraz erken varmak için hızlı gidiyorTüm araçlarda bu sorun var. Neye binsem takırtı tukurtu geliyor. Araçlar mı bozuk şoförler mi kötü yoksa yollar mı berbat çözemedim
Akia tasarım olarak çok iyi olmasada yokuşlu hatlar için bredalar yerine verilse iyi olur geçen gün K1218 de TM4 hattında Hamidiye suyu geçince araçta oturanlar + 5,6 kişi vardı daha araç zar zor çıktı birazda şöförün denetimsizliğinden araç zor çıktı ama Akia yokuşlu yollara çok iyi giderAkia bir daha düz hatlara alınmamalı. BMC daha iyi bir tercih olur(du). Zira bu markanın 2025 model araçlarını çok sevdim.
Aslında o zaman otokar dışında en alınabilecek araçlardıO Karsan az daha yanıyordu zaten, zamanında yapılan hatalardan biri de bu Karsanların alınması
Ankaradaki manların bazılarında da öyleymişBu arada C-1900 a binmeye gidersen sevdiğin yerde oturamayacaksınçünkü en arka motor yanında koltuklar yok yaslanma yeri yapmışlar orayı
Aslında daha renkler morken man (1636) ve tcvlerin çoğuna binmiştim. Fakat ulaşım verimi kaybedince onlar gitti. Bir süre tutmadım sonra yeniden başlayınca bu seferde araçlar seferden çekildiler. Sırf veri tabanımda kalsın diye biniyorum şuanO kadar çok TCV ve Man bindim ki dizelmiş CNG liymiş fark etmez yeter artık![]()
121BS Var(mış) Beykoz(Soğuksu/Sultaniye)Mecidiyeköy'den kalkıp anadolu yakasına giden kaç hat var? Onları da deneyesim var
@marmaray bağımlısı sen bilirsin tavsiye ver121BS Var(mış) Beykoz(Soğuksu/Sultaniye)
Bir de 251 var(mış) Pendik
121bsye binmedim hiç 251 güzel tenhaydı biraz ben bindiğimde@marmaray bağımlısı sen bilirsin tavsiye ver
Başka hat var mı 522ST varmış sanırım mecidiyeköy kalkışlı Anadolu'ya giden121bsye binmedim hiç 251 güzel tenhaydı biraz ben bindiğimde
o hatlara mecidiyeköy viyadükten binilebiliyor, viyadüğe ulaşım daha kolay benceKalkışı Mecidiyeköy Peronlarının arkasındaki durak olan (sanırım mecidiyeköy mezarlığı diye geçiyormuş) anadolu hatlarını denemek istiyorum
Evet onlar peronun arkasından kalkıyor diğer hatlar 4.levent metrodan ve Taksim'den kalkıyorKalkışı Mecidiyeköy Peronlarının arkasındaki durak olan (sanırım mecidiyeköy mezarlığı diye geçiyormuş) anadolu hatlarını denemek istiyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.