Bugün 1507'yi nasıl yakaladın?336E'de A-241'deyim şimdi
Bugün 1507'yi nasıl yakaladın?336E'de A-241'deyim şimdi
Yeni kasalar daha iyi. 2016 İ.E.T.T Procity TR'ler de güzel araçlar fakat dönemine göre yeni üretim oldukları için biraz daha prototip gibiler.İETT'nin Procity TR'lerinden daha güzel geldi bana
Bakırköy'e gittim bugün.Dönüşte 71T-72T gelmedi ben de Bahçelievlere gideyim dedim o sıra da B-1507 geldiBugün 1507'yi nasıl yakaladın?
Hmm iyi aracı gördüğünde aklına geldimmiBakırköy'e gittim bugün.Dönüşte 71T-72T gelmedi ben de Bahçelievlere gideyim dedim o sıra da B-1507 geldi
Tabiki vallaha.Ayrıca orta kapının arkasındaki 2 li koltuğun önündeki cam kırılmış yerine beyaz tahta koymuşlar buna üzüldüm görüntüyü bozmuş birazHmm iyi aracı gördüğünde aklına geldimmi
Ben hiç farketmedim ya valla bayadır biniyorum araca nasıl yawTabiki vallaha.Ayrıca orta kapının arkasındaki 2 li koltuğun önündeki cam kırılmış yerine beyaz tahta koymuşlar buna üzüldüm görüntüyü bozmuş biraz
Keşke bugün o araçta takılsaydım denk gelirdik ama maalesef B-1776(97A)'ya gittimTabiki vallaha.Ayrıca orta kapının arkasındaki 2 li koltuğun önündeki cam kırılmış yerine beyaz tahta koymuşlar buna üzüldüm görüntüyü bozmuş biraz
Bu saatte dışarıda ne işin varEkli dosyayı görüntüle 80156
Şuan böyle bir sokakta yürüyorum
Bugün kafam da anlamlandıramadığım bir ağrı sabah uyandığımdan beri hala geçmemişti maalesef.Hem onun geçmesi için hem de 336E'de A-241'e binmek için.Sultançiftliğine kadar gittim sonra T4 ile döndümBu saatte dışarıda ne işin var
Bendede o oldu bugün.İlk servis fena başım ağrıdı acaba dedim Basınsitesi sıkıcımı gelmeye başladı bana dedim ama meğerse dediğin şey oldu.Bugün kafam da anlamlandıramadığım bir ağrı sabah uyandığımdan beri hala geçmemişti maalesef.Hem onun geçmesi için hem de 336E'de A-241'e binmek için.Sultançiftliğine kadar gittim sonra T4 ile döndüm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.