Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Süt ile kusmuk aynı şey, hem onu,ben tramvayda yaşadım
Et suyu ( kan ) olmuştu bir kez kapının önünü . Floor is lava gibi olmamıştı tabi , az bir şeydi . Ben gerçekten çok saçma olaylar yaşadım sadece kendi hattımda değil . 500T de , 36L’de … Anlat anlat bitmez

Ya bu araç takip etme sistemleri varya duraklardaki ekranlar . Bunları da acaba random tuşlara basarak mı yapmışlar acaba . Normalde hiç bakmam , Mescidi Selam durağında ilk normal araç gelince bakayım dedim , 79C’de Metrobüs’e aktarma olduğu yazılmış ? Lan nasıl ?
36V’de Metrobüs’e yakın geçmiyormuş sözde . Koskoca ekranda , bir tek 79C geçiyormuş Metrobüsten .

Allah Allah yaw , ben bilmiyorumdur belki Metrobüs sistemi Kayaşehir’e mi uzatıldı 🤣

Ya bu araç takip etme sistemleri varya duraklardaki ekranlar . Bunları da acaba random tuşlara basarak mı yapmışlar acaba . Normalde hiç bakmam , Mescidi Selam durağında ilk normal araç gelince bakayım dedim , 79C’de Metrobüs’e aktarma olduğu yazılmış ? Lan nasıl ?
36V’de Metrobüs’e yakın geçmiyormuş sözde . Koskoca ekranda , bir tek 79C geçiyormuş Metrobüsten .

Allah Allah yaw , ben bilmiyorumdur belki Metrobüs sistemi Kayaşehir’e mi uzatıldı 🤣
Duraktaki ekranlarda aktarma imkanları genelde yazmıyor

Nostalji zamanı ⌛⏳
Sefaköy - Halkalı - Başakşehir Metrokent Havaray hattı

Havaray_Guzergah_3D
*Ocak 2017'de ihalesi yapılıp temmuz 2017'de iptal edilip yerine hafif raylı sistem yapılacağı(M9 yapıldı ama başakşehir'e gelmiyor) vaad edilmiştir...

Güzergah şöyledir:
- Sefakoy
- Armoni park
- Borusan
- Sanayi
- Gümrük Yolu
- Halkalı Merkez
- TOKİ 1
- TOKİ 2
- Arena Park
- MASKO
- Ziya Gökalp
- Atatürk Oto Sanayi
- İkitelli/Tumsan
- Başak Konutları
- Onurkent
- Oyak Kent
- Fatih Terim Stadyum

Son düzenleme:
Konu sahibi
Boşu boşuna aylarca bulanık kamerayla fotoğraf çekmişim. Yüksek çözünürlük kamera modum varmış bugün fark ettim 😭 İlk çektiğim araçta A-306 oldu.

1062d96f-637e-46d1-93f7-74b527ddc1c0.jpg

Yok maalesef. Bütçemi aşar yoksa isterdim. Telefonu bile gittim Redmi'nin en ucuz modelini aldım
antika pazarlarında 10.000 tl altı aynasız/dslr'ler bulunabiliyor. bomonti antika pazarındaki tolga bey'i tavsiye ederim yeldeğirmeninde de dükkana sahip

Konu sahibi
antika pazarlarında 10.000 tl altı aynasız/dslr'ler bulunabiliyor. bomonti antika pazarındaki tolga bey'i tavsiye ederim yeldeğirmeninde de dükkana sahip
Para biriktirdiğimde düşünürüm. Fotoğraf çekmeyi seviyorum çünkü. İlerde almak isterim

Geri
Üst Alt