Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Seferi çok olan Bakırköy hatlarında bu (-1) şeklinde uygulanabilir:

89B-1 Hattı da Ataköy'den Bakırköy'e geçirilebilir.
98-1 Fenertepe - Ataköy/Bakırköy
98AB-2 Atakent - Ataköy/Bakırköy
98B-1 Kuyumcukent - Ataköy/Bakırköy
98H-1 Metrokent - Ataköy/Bakırköy
98S-4 Yarımburgaz - Ataköy/Bakırköy

Şirinevler - Sinan Erdem - Ataköy 3.4.11 Kısım - Makbule Atadan - P.Blok - Zuhuratbaba - Ziraat Odası - Bakırköy - Yeşil Kıbrıs - Klinik - Dikilitaş - Klinik - Şekerevler - Yüce Tarla - P.Blok - Makbule Atadan - Ataköy 3.4.11 Kısım - Şirinevler
belki böyle bir şey yaparlar, çözüm masasına yazalım

IMG_0679.jpeg

Deli gibi trafik olduğunu , bomboş yollardan gelerek 20-25 dakikada sefer bitiren bir aracın , neredeyse 1 saat sürmesinden anlayabiliyoruz sanırım . İptal olma ihtimali var , 19:10 öteki kalkış . 9 dakika ?

Yapıyor manyak ????? Lan normalde 10 dakika geç kalsanız , trafik yazıyorsunuz . Bu ne ?

@Rick Grimes mesajımı random başlığa taşır mısın ? İptal verecek diye önceden yazdım , vermedi 😭

Otokar makyajlayınca onu da ararsınız artık ama hiç bir araç şunun yakışıklılığını geçemez
Ekli dosyayı görüntüle 79954
Yakışıklı güzelimiz be gerçek otobüs bu keşke Türkiyede üretilse ki üretilmesi için yakında e-posta Atıcam 🥲
(Yedek Parça sıkıntısı olmasa isterdiniz demi bundan İstanbulda)
İett aldığı çoğu araçlar çok yakışıklı Otokarlar oldun Bredalar olsun bu onların yanında hiç bir şey Bmcler olsun

Otokar makyajlayınca onu da ararsınız artık ama hiç bir araç şunun yakışıklılığını geçemez
Yakışıklı güzelimiz be gerçek otobüs bu keşke Türkiyede üretilse ki üretilmesi için yakında e-posta Atıcam 🥲
Bir tekerleği tavanında , bir tekerleği motor kısmında Otokar , sürüne sürüne yanıma gelse ;
Hiç düşünmez Otokar’a binerdim . Bu ne la ? Bunun neresi yakışıklı ?

Hatta fikrimi değiştirdim, Otokar’ın ön panelden itibaren paramparça olsa , yine Otokar’a binerdim . Gram albenisi yok , şu tipe bak !

Eskiden benim hattımda da körüklü çalışsın diye binbir takla atıyordum , eğer buna benzeyen bir şey verselerdi , bunu tüm mahalle taşlardı .

3 saatte bir otobüs çalışsa ve binmek istediğim saatte bu gelseydi eğer karşıma , sonraki otobüsü beklerdim .

Hatta Adalar’da çalışmış , harabeye dönmüş 4 kişilik araçlar bile , bundan daha çok katlı sağlardı . 5 tanesini tren vagonu gibi birbirine bağlardık .

Akbilim , bu otobüse kendinin basıldığını görse ; içine doğru katlanıp kendini imha ederdi .

Yürüdüğüm yere , tekerleğinin ucu değmiş bile olsa , bir daha asla o caddeyi kullanmazdım . Ülke değiştirirdim .

Bunun üretildiği fabrikaya 1500km’den uzak olmasaydım ,boyut değiştirirdim .

Bir tekerleği tavanında , bir tekerleği motor kısmında Otokar , sürüne sürüne yanıma gelse ;
Hiç düşünmez Otokar’a binerdim . Bu ne la ? Bunun neresi yakışıklı ?

Hatta fikrimi değiştirdim, Otokar’ın ön panelden itibaren paramparça olsa , yine Otokar’a binerdim . Gram albenisi yok , şu tipe bak !

Eskiden benim hattımda da körüklü çalışsın diye binbir takla atıyordum , eğer buna benzeyen bir şey verselerdi , bunu tüm mahalle taşlardı .

3 saatte bir otobüs çalışsa ve binmek istediğim saatte bu gelseydi eğer karşıma , sonraki otobüsü beklerdim .

Hatta Adalar’da çalışmış , harabeye dönmüş 4 kişilik araçlar bile , bundan daha çok katlı sağlardı . 5 tanesini tren vagonu gibi birbirine bağlardık .

Akbilim , bu otobüse kendinin basıldığını görse ; içine doğru katlanıp kendini imha ederdi .

Yürüdüğüm yere , tekerleğinin ucu değmiş bile olsa , bir daha asla o caddeyi kullanmazdım . Ülke değiştirirdim .

Bunun üretildiği fabrikaya 1500km’den uzak olmasaydım ,boyut değiştirirdim .
Abi tamam bak ben de sevmiyirum ben Körüklüde Conecto K ve Otokar

Soloda New Conecto ile TCV (sizde 1 adet sağlamı var)

Lütfen İstanbul başlıklarında İzmir ile alakalı fotoğraflar paylaşmayın insanlar forumu okumaya geliyor eshot ile alakalı fotoğraf var eshot ile alakalı yorumlara bir şey demiyorum saygım var ama fotoğraflar bu başlıkta anlamsız oluyor

Lütfen İstanbul başlıklarında İzmir ile alakalı fotoğraflar paylaşmayın insanlar forumu okumaya geliyor eshot ile alakalı fotoğraf var eshot ile alakalı yorumlara bir şey demiyorum saygım var ama fotoğraflar bu başlıkta anlamsız oluyor
Katılıyorum burası İzmir sayfası değil.ESHOT bizi ilgilendirmiyor ama saygı duyuyoruz.

Eski kasa güleryüzümüz buna benziyor zaten. Elalemin aracına gerek yok bizimki varken

Özellikle İzmirlilerden @Atabey İstanbul başlıklarını çok karıştırıyor Ben demiyorum ki diğer farklı İllerde oturan forumdaşlar tabiiki yazsın ama çok abartmayın

M9 + M3 metro hatları yapılmasına rağmen 98 ve 98'li hatlar neden kısaltılmadı bilgisi olan var mı?

En azından 5-10 durak bile kısalsa iyi olurdu trafikten bı nebze kurtulurdu araçlar.
Durakta bekleme süresi de azalirdi 🚇
M3 uzatılmadan ve M9 yapılmadan önce anca yeten metro araçlarına yeni alım henüz yapılmadığı için olabilir.

Şu an iki metro da kapasite üstü çalışıyor, yeni metro araçları gelmeden bu hatlar kısalmazlar.

M3 uzatılmadan ve M9 yapılmadan önce anca yeten metro araçlarına yeni alım henüz yapılmadığı için olabilir.

Şu an iki metro da kapasite üstü çalışıyor, yeni metro araçları gelmeden bu hatlar kısalmazlar.
Keşke M7’ye de aynı muameleyi gösterse İETT. O da kapasitesinin üzerinde çalışıyor

Geri
Üst Alt