Çok teşekkürler , bu bilgiyi arıyordum . Ne kadar yardımınız dokundu bilemezsinizKuştepe’ye gitmek kimsenin yapmaması gereken bir eylem fakat trump towers’dan bilgi hazırlık shuttle’ına binmek daha kolay ulaşmanı sağlayacaktır

Çok teşekkürler , bu bilgiyi arıyordum . Ne kadar yardımınız dokundu bilemezsinizKuştepe’ye gitmek kimsenin yapmaması gereken bir eylem fakat trump towers’dan bilgi hazırlık shuttle’ına binmek daha kolay ulaşmanı sağlayacaktır
Hayırlı olsunC-1038 2013 model Güleryüz Cobra GD272LF olan aracını 2015 model Akia Ultra LF12 ile değiştirmiştir
Sıfır araçların hararet yapması üzücü ayrıcaYine aynı tasarım. Otokar neden bu ısrarı sürdürüyor? 13 yıl aynı tasarım olur mu?
Mercedes, fecaat olsa da 2016'da değiştirdi tasarımı. Aynı şekilde Isuzu makyaj yaptı, yuvarlak farları kaldırdı. BMC de 2017'de değişim yaptı. Güleryüz de göze çarpacak kadar yaptı ama Otokar halen yerinde sayıyor. Üzücü.
Bu boğazgeç dolmuşlar duruyor muhala?ÜSKÜDAR Kadıköy dolmuşları 39 TL imiş . Kadıköy’de Rıhtım dan kalkıyor Burger King ve İş Bankası nın önünden .
Ekli dosyayı görüntüle 79918
Sanırım Uzunçayır - Kadıköy Rıhtım arası entegre bir hat açılacak ve Rıhtım yolcusu o hattan devam edecek. Nuhkuyusu Caddesi ve minibüs yolundan gelen araçlar ne yapacak onu çok merak ediyorum.Umarım Alibeyköy gibi bir şey yapmazlar
Keşke daha yakına getirselerdi para ve vizyom olsa benim dediğimi yaparlardıSanırım Uzunçayır - Kadıköy Rıhtım arası entegre bir hat açılacak ve Rıhtım yolcusu o hattan devam edecek. Nuhkuyusu Caddesi ve Minibüs yolundan gelen araçlar ne yapacak onu çok merak ediyorum.
Bu arada Uzunçayır'da peronlar hazırda bekliyor şu an. Oradaki minibüs duraklarını da İETT peron alanına ekleyip alanı genişletmişler.
Müjdat Gezen sanat Merkezi’nin karşısından çıkan yola durak yapılabilir belkiSanırım Uzunçayır - Kadıköy Rıhtım arası entegre bir hat açılacak ve Rıhtım yolcusu o hattan devam edecek. Nuhkuyusu Caddesi ve minibüs yolundan gelen araçlar ne yapacak onu çok merak ediyorum.
Bu arada Uzunçayır'da peronlar hazırda bekliyor şu an. Oradaki minibüs duraklarını da İETT peron alanına ekleyip alanı genişletmişler.
(Hocam orası sadece Isuzu fotoğrafları olduğu için yazıları taşıyorum o yüzden kusura bakma)Bence bu araçlarda en arkadaki cam dışarıdan içerisini gözüktürecek şekilde olmasa daha iyi olur.Ya temsalardaki gibi siyah cam olacak ya da reklam kaplaması varmış gibi siyah siyah noktalı cam olacak
Taksim Kadıköy hala var diye biliyorum .Bu boğazgeç dolmuşlar duruyor muhala?
(Durmuyorlarmış)
Isuzu dediğin budur ya cidden. Makyajlı 2025 kasaya hiç ısınamadım. Arka tarafı güzelde özellikle ön tarafına hiç alışamadım.
Makyajlı hali daha iyi olmadı araçta yenileme katmış aracın tasarımı da biraz geriden geliyor yeni hali daha iyi olmuşIsuzu dediğin budur ya cidden. Makyajlı 2025 kasaya hiç ısınamadım. Arka tarafı güzelde özellikle ön tarafına hiç alışamadım.
2024 Kasaya kadar olan ön taraflar kat kat daha iyi ve daha nazik duruyor. 2025 kasa da ön taraf çok kaba kalın 2013 Kasa Güleryüz gibi duruyor
Ekli dosyayı görüntüle 79941
Ekli dosyayı görüntüle 79938
Zaten Isuzu tüm otobüslerinde bu tasarıma geçti özellikle kendo modelini biliyorum.Ve dediğinize katılıyorum daha kötü olduIsuzu dediğin budur ya cidden. Makyajlı 2025 kasaya hiç ısınamadım. Arka tarafı güzelde özellikle ön tarafına hiç alışamadım.
2024 Kasaya kadar olan ön taraflar kat kat daha iyi ve daha nazik duruyor. 2025 kasa da ön taraf çok kaba kalın 2013 Kasa Güleryüz gibi duruyor
Ekli dosyayı görüntüle 79941
Ekli dosyayı görüntüle 79938
Ah be alışmıştım böyle ve daha güzeldi bence eski güzergahtanYüce Tarla Caddesi trafiğe açılmış. Haftaya Bakırköy'e giden İETT otobüsleri artık Yüce Tarla'dan geçmeye başlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.