Muhtemelen A-420 dirİkiteli Garajı'na girdikten sonra tam ortada duran motor kapağı full siyaha boyanmış otokar ortada duruyordu. Kodunu bilmiyorum
Muhtemelen A-420 dirİkiteli Garajı'na girdikten sonra tam ortada duran motor kapağı full siyaha boyanmış otokar ortada duruyordu. Kodunu bilmiyorum
İzmir'deki mavi Novociti'ler bence daha da kötü. Araçta ön alan çok kısıtlı olmasına rağmen etikete boğmuşlar aracı resmen. İBB ÖHO araçları daha şık duruyor onların yanında.Isuzu dediğin budur ya cidden. Makyajlı 2025 kasaya hiç ısınamadım. Arka tarafı güzelde özellikle ön tarafına hiç alışamadım.
2024 Kasaya kadar olan ön taraflar kat kat daha iyi ve daha nazik duruyor. 2025 kasa da ön taraf çok kaba kalın 2013 Kasa Güleryüz gibi duruyor
Ekli dosyayı görüntüle 79941
Ekli dosyayı görüntüle 79938
Haklıliginiz var ama 98 hattının Küçükçekmece ve Bakırköy kısmı aşırı trafikli bir bölge...M3 uzatılmadan ve M9 yapılmadan önce anca yeten metro araçlarına yeni alım henüz yapılmadığı için olabilir.
Şu an iki metro da kapasite üstü çalışıyor, yeni metro araçları gelmeden bu hatlar kısalmazlar.
Makyajlama işini en iyi Temsa Avenue Plus LF yaptı bence. Aracı çok değiştirmedi de hem de daha güzel durdu makyajlı hali. Isuzu kardeş ısınamadık senle maalesef. Ön taraftaki naif, sempatik ve kibar görüntüsünü yerini daha sert ve kaba görüntüye bıraktıİzmir'deki mavi Novociti'ler bence daha da kötü. Araçta ön alan çok kısıtlı olmasına rağmen etikete boğmuşlar aracı resmen. İBB ÖHO araçları daha şık duruyor onların yanında.
Başakşehirdeki ayrılıkları saymazsak 98KM var zaten. Sanayi sitelerinde farklılık var ama iki hattı aynı yerde bitirmek mantıklı olmaz benceFenertepe - Sefaköy(Merkez) olmalı bence. Son 10 durak kisilabilir çünkü çok uzun sürüyor hat süresi çoğu zaman...
Hocam bölge değiştirirken km sistemine bakıyorlar ama 98 hattını kisaltirlarsa bu onların aleyhine olmayacak mıHaklıliginiz var ama 98 hattının Küçükçekmece ve Bakırköy kısmı aşırı trafikli bir bölge...
Fenertepe - Sefaköy(Merkez) olmalı bence.
Son 10-15 durak kısılabilir..
çünkü çok uzun sürüyor hat süresi çoğu zaman...
Duraklarda çürüyor insanlar...
Daha kısa rotada daha çok sefer yapabilir..![]()
Eğer ki 98-1 açılırsa sonu gelmez zamanında aynısını 89K ya yaptılar depar açtıkları zaman İETT civitiyor98 hattı kısaltılmaz bence. Zaten benzeri 98KM varken. 98 Fenertepe/Başakşehir'in en önemli hatlarından biri belki de direkt en önemlisi. 98 hattına yapılabilecek tek şey hattı ringten çıkartmak olur. Bakırköy Sahil (M3 ilk durağı)'e peron yapıp en fazla ringten kurtarabilirsin. Kısaltılacağını düşünmüyorum bir benzeri de 146 gibi. En fazla 98-1 diye belki depar açılır ama yine 98KM varken boş gider boş döner. Hata dokunulmaması lazım bence
Bunu 98KM yapıyor zaten. Hemde 98'e göre çok sık geçerekHalkalı meydandan sonra Sefaköy Merkeze gidip sonra geri Başakşehir'e dönmeli bence.
98KM'de 1. Etap ve 2. Etap'a girmiyor hocam...Bunu 98KM yapıyor zaten. Hemde 98'e göre çok sık geçerek
98 hattına çare yok hocam. Sefaköye kısaltılması hattın kullanımı büyük oranda azalltır (ya 98 boş gider ya da 98KM boş gider.). Fenertepe/Başakşehirden bakırköye tek otobüsle gidebileceğin tek hat 98. Metrobüse rahat gitmek isteyen 98KM'nin geçtiği bir durağa aktarma yapar. En fazla yapabilecekleri şey. 98KM'yi 98'in geçtiği yerden geçerek düzeltmek ama bu seferde Sanayi sitelerini dolaşamaz. Ya trafiği beklersin ya da aktarma yaparsın tek yolu bu. Ayrıca 98 bence arka arkaya gelmesini saymazsak yine de sık geçiyor. Saatlerce 98 beklediğimi hatırlamıyorum. Bazen durağa peş peşe bile gelebiliyor98KM de 1. Etap ve 2. Etap'a girmiyor hocam...
Bir hatta olan şey diğerinde yok ki 98 hattı başakşehir için güzel her yere gidiyor ama durakta bekletme süresi çok fazla bunu dile getirmek istedim belki İett/Ibb yetkilileri buradaki yazıları okuyordur.
Trafiğe veya 98 hattına çözüm bulurlar...
+ olarak Geceleri 22:30-00:00 arasında 98 beni çok kurtardı (98KM'nin son seferi çok erken bence. Geceye depar eklenip sanayi sitelerini dolaşmak yerine 98 güzergahını izleyebilir). Gündüzleri de 98KM inanılmaz kurtarıyor beni. 98'in en dolu gördüğüm yönü bakırköy yönü. Fenertepe yönü neredeyse boş gidiyor çoğunlukla. Çünkü fenertepeye çok otobüs var. 98KM/98/79FY vs vs. Bakırköy tarafına giden yok gibi bir şey98 hattına çare yok hocam. Sefaköye kısaltılması hattın kullanımı büyük oranda azalltır (ya 98 boş gider ya da 98KM boş gider.). Fenertepe/Başakşehirden bakırköye tek otobüsle gidebileceğin tek hat 98. Metrobüse rahat gitmek isteyen 98KM'nin geçtiği bir durağa aktarma yapar. En fazla yapabilecekleri şey. 98KM'yi 98'in geçtiği yerden geçerek düzeltmek ama bu seferde Sanayi sitelerini dolaşamaz. Ya trafiği beklersin ya da aktarma yaparsın tek yolu bu. Ayrıca 98 bence arka arkaya gelmesini saymazsak yine de sık geçiyor. Saatlerce 98 beklediğimi hatırlamıyorum. Bazen durağa peş peşe bile gelebiliyor
Özellike 20-21 sularında Fenertepeye hep arka arkaya 2 körüklü conecto gidiyor ve arkadaki araç hep full boş koltuklarla gidiyorİlk defa 98KM'nin saatlerine baktım o neymiş ya ortalama 10 dakikada bir kalkıyor
Bazen bu aralık bile pik saatlerde yetmeyebiliyor. Körüklünün ağzına kadar dolu geldiğini kaç kere gördüm Sefaköy yönünde. Fenertepe yönünde yoğunluk daha az. Ayrıca son kalkışın 22:00 olması da komediİlk defa 98KM'nin saatlerine baktım o neymiş ya ortalama 10 dakikada bir kalkıyor
Hat şu an boş gidiyor zaten okullar açılınca 98KM Kartaltepeden ağzına kadar doluyor 3 körüklü arka arkaya gelmesine rağmenBazen bu aralık bile pik saatlerde yetmeyebiliyor. Körüklünün ağzına kadar dolu geldiğini kaç kere gördüm Sefaköy yönünde. Fenertepe yönünde yoğunluk daha az. Ayrıca son kalkışın 22:00 olması da komedi
Bir izmirli olarak bu görüşe katılıyorum %100İzmir'deki mavi Novociti'ler bence daha da kötü. Araçta ön alan çok kısıtlı olmasına rağmen etikete boğmuşlar aracı resmen. İBB ÖHO araçları daha şık duruyor onların yanında.
Bende onu yapıyordum ama siz yazacaksaniz yazmayayımİkitelli Citaroların hepsinin durumunu yazıyordum yanlışlıkla sağ alta bastım telefonun dışına gitti yazılarM2530 a kadar yazdım neyse sorun değil
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.