Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

f2 (tünel) çalışmıyorken otobüs tahsis ediliyordu f2'nin yerine çalışması için. bu kasım-aralık mesela 2 breda tahsis etmişlerdi. ne tahsis edilmiştir, son seferi ne zamandır bulabiliyor muyuz?
Sitede geçmiş seferler kısmında güzergah bölümüne "THSS_G_DGR_Beyoglu" veya "THSS_G_IBB_Beyoglu" yazdığınız takdirde çalışan araçlar çıkacaktır. THSS_7 hattında çalışmışsa Tünel yerine çalışmış demektir. Gün boyu çok kez çalışsa da tek sefer gösterebilir.

Konu sahibi
Nasıldı sizce araç ben en son bindiğimde motoru anormaldi gürültülüydü
En arka koltuktaydım. Araçta süspansiyona dahil bir şey yok gibiydi. A-1517 içinde geçerli. Yol mu kötü otobüsler mi kötü şoförler mi kötü anlamadım. Tabiri caizse zıplaya zıplaya yolculuk yaptım. Kulaklık olmasına rağmen motor sesi geliyordu

Konu sahibi
1752 Otokar Almış Olabilir Ama Görseldeki Araç 1752 Olamaz . 1752'nin Sahibi Aracı Güngören'e evinin önüne bırakıyor
Kalıcı bırakma değildi hocam. Ben Yenibosnadayken konumuna bakayım dedim peronların arkasında gösteriyordu bakarak gittim

Neyse aracı otokar olmasında ne olursa olsun

Konu sahibi
Ön yukarda kamerası var 2025 model olması lazım ve sitede orada araç göstermiyor A-1752 değilsede başka bir yeni araç olabilir
İptal olan seferlerinden son ikisini yapacak. Evimin oradaki duraktan geçerken üşenmezsem çıkar bakarım

Ekran görüntüsü 2025-08-27 201041.png

Ona bile razıyım ya. Her 2025 model araç alan Otokar aldı. Bundan bir 5-10 yıl sonra şuan Temsalar sardı hemen değişsin nasıl diyorsak Otokarlar içinde aynısını diyeceğiz
Zaman çok hızlı akıyor ya nerden Nerelere bu zamanlarda öve öve bitiremediğim araçlar 5-10 yıl sonra gözümüzde hurda gözükecek 🫤

Konu sahibi
Zaman çok hızlı akıyor ya nerden Nerelere bu zamanlarda öve öve bitiremediğim araçlar 5-10 yıl sonra gözümüzde hurda gözükecek 🫤
Aslında Otokar'ı kötülüyormuşum gibi gözükmesin yanlış anlaşılmasın. Ben çeşitliliği seviyorum. En sevdiğim marka Isuzu fakat Tüm araçlar Isuzu olsa ondan da sıkılırım. 100 tane Otokar olacağına, 40 Otokar 30 Mercedes 15 Isuzu 10 Güleryüz 5 BMC olsun mesela.

Eski Otokarı benim sevdiğim kadar kimse sevemez. Minibüste bile Magirus ve M2010 favori minibüslerimdi. Kent 290LF modelinden bahsetmiyorum bile ama her alınan 2025 model araç Otokar olunca marka hafif sıkmaya başladı

Geri