3.500 mesajı geçmişim. Demesen fark etmemiştim. 3502 olmuşHocam siz nasıl yarbay oldunuz
3.500 mesajı geçmişim. Demesen fark etmemiştim. 3502 olmuşHocam siz nasıl yarbay oldunuz
3,500 mesajHocam siz nasıl yarbay oldunuz
Benim kafam karıştı kusura bakmayın binbaşı daha üst rütbe sandım3.500 mesajı geçmişim. Demesen fark etmemiştim. 3502 olmuş
Olur öyle beyin erimeleriBenim kafam karıştı kusura bakmayın binbaşı daha üst rütbe sandım![]()
Hayırlı uğurlu olsun 3. Yarbayımız oldun artık,3.500 mesajı geçmişim. Demesen fark etmemiştim. 3502 olmuş
Evet A5102'deyim. Köprüdeyiz şuan@Rick Grimes Siz bindiniz mi hocam metrobüse ben de cevizlibağdayım
Umarım ya ama hiç sanmıyorumŞimdi İkitellinin Yanından geçtim . Biraz Göz Gezdirdim . Aşağı Tarafta Bi New Conecto Gördüm . Ya A-1510'sa
Yarın sisteme işlenir zaten önemli değilFotoğrafını çekemedim ama görevli görüp azarlar diye
Sıfır mı ,ikinci el mi?Şimdi İkitellinin Yanından geçtim . Biraz Göz Gezdirdim . Aşağı Tarafta Bi New Conecto Gördüm . Ya A-1510'sa
Gerçekten öyle geçenler de de Beşiktaş ta patili dostlarımız için yardım topluyoruz diye 3 arkadaş bizi çevirdi ve yine para çıktı cebimizden anlaşmalı sankiŞu Kadıköye ne zaman ayak bassam yardım yapanlar beni buluyor ve cebimden para çıkıyor her seferinde nasıl beni buluyorlar helal olsun
Hayır demen lazım.Şu Kadıköye ne zaman ayak bassam yardım yapanlar beni buluyor ve cebimden para çıkıyor her seferinde nasıl beni buluyorlar helal olsun
En nefret ettiğim özelliğim hayır diyemiyorumHayır demen lazım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.