Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Şu Kadıköye ne zaman ayak bassam yardım yapanlar beni buluyor ve cebimden para çıkıyor her seferinde nasıl beni buluyorlar helal olsun
Gerçekten öyle geçenler de de Beşiktaş ta patili dostlarımız için yardım topluyoruz diye 3 arkadaş bizi çevirdi ve yine para çıktı cebimizden anlaşmalı sanki

@Mert. Hocam sizin şoför bir yakınınız mı var onun aracında mı oluyorsunuz her gün yoksa ?
Hocam coğunluk aynı semtte oturuyor şöforler 31/98B/97A/97T hepsini tanıyorum onlarda beni tanıyorlar araç sahipleri bile
B-1776 şöforü ile daha samimiyim

Haydarpaşa Garı bahçesinden Sogütlüçeşme viyadüge kadar döşenen raylar hakkında bilgisi olan var mı?

Peki o raylar yerine tramway rayları döşense Üsküdar-Kadikoy-Kartal Tramway Projesi için de kolaylık olmaz mı ordan ufak bı yol(viyadük vs) ile Haydarpaşa Teknik Lisesine dogru ulaşır. Güneyde ise rıhtım'a ulaşır. 🤔🏗️🚇
İlk etabın %5'i hızlıca yapılmış olur😏
Inşallah somut bı adım atılır tramvay projesinde...

Resim Kaynağı: reddit transit turkey @kaxgr

Ekli dosyalar

• RDT_20250901_1503597644369708140280649.jpg
    RDT_20250901_1503597644369708140280649.jpg
    6.3 MB · Görüntüleme: 2
  • images (20).jpeg
    images (20).jpeg
    62.7 KB · Görüntüleme: 1
Haydarpaşa Garı bahçesinden Sogütlüçeşme viyadüge kadar döşenen raylar hakkında bilgisi olan var mı?

Peki o raylar yerine tramway rayları döşense Üsküdar-Kadikoy-Kartal Tramway Projesi için de kolaylık olmaz mı ordan ufak bı yol(viyadük vs) ile Haydarpaşa Teknik Lisesine dogru ulaşır. Güneyde ise rıhtım'a ulaşır. 🤔🏗️🚇
İlk etabın %5'i hızlıca yapılmış olur😏
Inşallah somut bı adım atılır tramvay projesinde...

Resim Kaynağı: reddit transit turkey @kaxgr
O tramvay projesi şu anlık askıda gibi duruyor. Herhangi bir çalışma yok ortada.

Üsküdar-Kadıköy Tramvayı yapıldıktan sonra Kadıköy deki İ.E.T.T peronları kaldırılacakmış, çok üzücü

Bence Eminönü Peronlarını Yenikapı'ya Taşımaları Lazım. Orada En Müsait Alan Yenikapı Etkinlik Alanı Diye Düşünüyorum .
Kadıköy'deki durakları da kaldırmak yerine dolmuşların oraya taşımaları lazım. Orada atıl vaziyette duran eski İ.E.T.T durakları var.

Geri
Üst Alt