Umarım ya ama hiç sanmıyorumŞimdi İkitellinin Yanından geçtim . Biraz Göz Gezdirdim . Aşağı Tarafta Bi New Conecto Gördüm . Ya A-1510'sa
Yarın sisteme işlenir zaten önemli değilFotoğrafını çekemedim ama görevli görüp azarlar diye
Sıfır mı ,ikinci el mi?Şimdi İkitellinin Yanından geçtim . Biraz Göz Gezdirdim . Aşağı Tarafta Bi New Conecto Gördüm . Ya A-1510'sa
Gerçekten öyle geçenler de de Beşiktaş ta patili dostlarımız için yardım topluyoruz diye 3 arkadaş bizi çevirdi ve yine para çıktı cebimizden anlaşmalı sankiŞu Kadıköye ne zaman ayak bassam yardım yapanlar beni buluyor ve cebimden para çıkıyor her seferinde nasıl beni buluyorlar helal olsun
Hayır demen lazım.Şu Kadıköye ne zaman ayak bassam yardım yapanlar beni buluyor ve cebimden para çıkıyor her seferinde nasıl beni buluyorlar helal olsun
En nefret ettiğim özelliğim hayır diyemiyorumHayır demen lazım.
Anksiyetesini tam bükememiş çekirgeEn nefret ettiğim özelliğim hayır diyemiyorum![]()
İnan o kadar detaylı görecek yakınlıkta değildimSıfır mı ,ikinci el mi?
O tramvay projesi şu anlık askıda gibi duruyor. Herhangi bir çalışma yok ortada.Haydarpaşa Garı bahçesinden Sogütlüçeşme viyadüge kadar döşenen raylar hakkında bilgisi olan var mı?
Peki o raylar yerine tramway rayları döşense Üsküdar-Kadikoy-Kartal Tramway Projesi için de kolaylık olmaz mı ordan ufak bı yol(viyadük vs) ile Haydarpaşa Teknik Lisesine dogru ulaşır. Güneyde ise rıhtım'a ulaşır.
İlk etabın %5'i hızlıca yapılmış olur
Inşallah somut bı adım atılır tramvay projesinde...
Resim Kaynağı: reddit transit turkey @kaxgr
peronların zaten o kadar şehrin içinde bulunmaması lazım. Bizde çoğu işlevli şey sahile yığıldığı için oradalarTramvay yapıldıktan sonra kadıköy deki İ.E.T.T peronları kaldırılacakmış, çok üzücü
Belediye otobüsleri ve durakları şehrin başka neresinde olabilir ki ? Avrupa'da her zaman şehrin içindedir.peronların zaten o kadar şehrin içinde bulunmaması lazım. Bizde çoğu işlevli şey sahile yığıldığı için oradalar
Bence Eminönü Peronlarını Yenikapı'ya Taşımaları Lazım. Orada En Müsait Alan Yenikapı Etkinlik Alanı Diye Düşünüyorum .Belediye otobüsleri ve durakları şehrin başka neresinde olabilir ki ?
Kadıköy'deki durakları da kaldırmak yerine dolmuşların oraya taşımaları lazım. Orada atıl vaziyette duran eski İ.E.T.T durakları var.Bence Eminönü Peronlarını Yenikapı'ya Taşımaları Lazım. Orada En Müsait Alan Yenikapı Etkinlik Alanı Diye Düşünüyorum .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.