Şu motor önü koltuğu tasarımı tuhafıma gittiFoto gelir mi içinden
Şu motor önü koltuğu tasarımı tuhafıma gittiFoto gelir mi içinden
Orası dizel Man'larda da o şekildeŞu motor önü koltuğu tasarımı tuhafıma gitti
Ekli dosyayı görüntüle 79403
Ekli dosyayı görüntüle 79404
Cngli TCV'lerde böyleymiş. 3-4 yıldır binmediğim için unutmuşumOrası dizel Man'larda da o şekilde
Nasıl yaBu arada C-1900 a binmeye gidersen sevdiğin yerde oturamayacaksınçünkü en arka motor yanında koltuklar yok yaslanma yeri yapmışlar orayı
Tüm araçlarda bu sorun var. Neye binsem takırtı tukurtu geliyor. Araçlar mı bozuk şoförler mi kötü yoksa yollar mı berbat çözemedimBugün Akia ile iki defa TM9 da seyahat ettim araçlar çukura girince araçta her sallanıyor tam bi maganda aracı ama kır yokuşunda araç çok iyi çıktı şöförler aracı çok hor kullanıyor böyle giderse araçlar dökülür
Araç alınırsa Akia alınsınBugün Akia ile iki defa TM9 da seyahat ettim araçlar çukura girince araçta her sallanıyor tam bi maganda aracı ama kır yokuşunda araç çok iyi çıktı şöförler aracı çok hor kullanıyor böyle giderse araçlar dökülür
Yollar çok sıkıntı ve çoğu şöför dikkat etmiyor ve iett şöförlerin molalarını çok az veriyor bunu için biraz erken varmak için hızlı gidiyorTüm araçlarda bu sorun var. Neye binsem takırtı tukurtu geliyor. Araçlar mı bozuk şoförler mi kötü yoksa yollar mı berbat çözemedim
Akia tasarım olarak çok iyi olmasada yokuşlu hatlar için bredalar yerine verilse iyi olur geçen gün K1218 de TM4 hattında Hamidiye suyu geçince araçta oturanlar + 5,6 kişi vardı daha araç zar zor çıktı birazda şöförün denetimsizliğinden araç zor çıktı ama Akia yokuşlu yollara çok iyi giderAkia bir daha düz hatlara alınmamalı. BMC daha iyi bir tercih olur(du). Zira bu markanın 2025 model araçlarını çok sevdim.
Akia'dan 200.000 lira ucuzmuşOtokar Kent LF'nin fiyatı 17.083.259 TL olmasına rağmen Otokar alımları devam etmektedir. Kampanya mı var indirim mi var?
Centro 7.309.123TL
Laf ettikleri BMC bile bu kadar yapmıyor beO araçların hepsi sefere dönmüş olmalı. 1753'ün ise ciddi sıkıntıları var. Marka da Mercedes olunca insanın kafasında soru işaretleri oluşuyor. :/
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.