Anksiyetesini tam bükememiş çekirgeEn nefret ettiğim özelliğim hayır diyemiyorum![]()
Anksiyetesini tam bükememiş çekirgeEn nefret ettiğim özelliğim hayır diyemiyorum![]()
İnan o kadar detaylı görecek yakınlıkta değildimSıfır mı ,ikinci el mi?
O tramvay projesi şu anlık askıda gibi duruyor. Herhangi bir çalışma yok ortada.Haydarpaşa Garı bahçesinden Sogütlüçeşme viyadüge kadar döşenen raylar hakkında bilgisi olan var mı?
Peki o raylar yerine tramway rayları döşense Üsküdar-Kadikoy-Kartal Tramway Projesi için de kolaylık olmaz mı ordan ufak bı yol(viyadük vs) ile Haydarpaşa Teknik Lisesine dogru ulaşır. Güneyde ise rıhtım'a ulaşır.
İlk etabın %5'i hızlıca yapılmış olur
Inşallah somut bı adım atılır tramvay projesinde...
Resim Kaynağı: reddit transit turkey @kaxgr
peronların zaten o kadar şehrin içinde bulunmaması lazım. Bizde çoğu işlevli şey sahile yığıldığı için oradalarTramvay yapıldıktan sonra kadıköy deki İ.E.T.T peronları kaldırılacakmış, çok üzücü
Belediye otobüsleri ve durakları şehrin başka neresinde olabilir ki ? Avrupa'da her zaman şehrin içindedir.peronların zaten o kadar şehrin içinde bulunmaması lazım. Bizde çoğu işlevli şey sahile yığıldığı için oradalar
Bence Eminönü Peronlarını Yenikapı'ya Taşımaları Lazım. Orada En Müsait Alan Yenikapı Etkinlik Alanı Diye Düşünüyorum .Belediye otobüsleri ve durakları şehrin başka neresinde olabilir ki ?
Kadıköy'deki durakları da kaldırmak yerine dolmuşların oraya taşımaları lazım. Orada atıl vaziyette duran eski İ.E.T.T durakları var.Bence Eminönü Peronlarını Yenikapı'ya Taşımaları Lazım. Orada En Müsait Alan Yenikapı Etkinlik Alanı Diye Düşünüyorum .
Caferağa’nın tamamen yayalaştırıldığı bir senaryoda Boğa Heykelinin orada sondurak yapabilirler. Eski peron Beykoz hatları gibi Tıbbiye Cd. Gelen hatlara ayrılırBelediye otobüsleri ve durakları şehrin başka neresinde olabilir ki ? Avrupa'da her zaman şehrin içindedir.
Eminönü peronların şu anki konumu iyi. Kantarcılar sıkıntı biraz körüklü olunca trafiğe mani olabiliyorBence Eminönü Peronlarını Yenikapı'ya Taşımaları Lazım. Orada En Müsait Alan Yenikapı Etkinlik Alanı Diye Düşünüyorum .
Vapur yolcusunun işine gelmez ki. Ayrıca tek seferde gitmek var iken neden aktarma yapıp ekstra ücret ödensin ki ?Caferağa’nın tamamen yayalaştırıldığı bir senaryoda Boğa Heykelinin orada sondurak yapabilirler. Eski peron Beykoz hatları gibi Tıbbiye Cd. Gelen hatlara ayrılır
T3;Vapur yolcusunun işine gelmez ki. Ayrıca tek seferde gitmek var iken neden aktarma yapıp ekstra ücret ödensin ki ?
Mantıklı fakat belediye T3 hattını Sembolik gibi işletiyorT3;
* Vapurun oraya uzatılır
* Atölyesi vapurun oraya alınır
* Tarifesi vapur yolcusuna ücretsiz yapılır
* Peronun oraya durak konur
* Kapasitesi arttırılırsa
sorun yaşanmaz
O zaman İzmire geliyorsun 1 hafta içindeEn nefret ettiğim özelliğim hayır diyemiyorum![]()
T3 sembolik olmanın yanında işlevsel bir hat da olabilir. Caferağa’nın yanında Moda’da yayalaştırılırsa Moda’nın içine sokulur. Yolcu sayısı olarak T1’le yarışır.Mantıklı fakat belediye T3 hattını Sembolik gibi işletiyor
Olabilir evetT3 sembolik olmanın yanında işlevsel bir hat da olabilir. Caferağa’nın yanında Moda’da yayalaştırılırsa Moda’nın içine sokulur. Yolcu sayısı olarak T1’le yarışır.
İlerleyen zamanlarda olabilir@Rick Grimes E-3 turu gelir mi?
Hocam Isuzu Novociti binmen izi bekliyoruz lütfenİlerleyen zamanlarda olabilir
Küçük otobüs sevmiyorumHocam Isuzu Novociti binmen izi bekliyoruz lütfen![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.