Soruyu anlamadımSon otobüs ile tünel seferi ne zamandır?
Soruyu anlamadımSon otobüs ile tünel seferi ne zamandır?
f2 (tünel) çalışmıyorken otobüs tahsis ediliyordu f2'nin yerine çalışması için. bu kasım-aralık mesela 2 breda tahsis etmişlerdi. ne tahsis edilmiştir, son seferi ne zamandır bulabiliyor muyuz?Soruyu anlamadım
@tolga hocam daha iyi bilir. Benim bilgim yok maaleseff2 (tünel) çalışmıyorken otobüs tahsis ediliyordu f2'nin yerine çalışması için. bu kasım-aralık mesela 2 breda tahsis etmişlerdi. ne tahsis edilmiştir, son seferi ne zamandır bulabiliyor muyuz?
89S'ye 17:40 seferi ile geri dönmüş. Bakalım yeni aracıyla mı yoksa eskisi mi@Rick Grimes Bölgeye 2. 2025 Conecto Geliyor Olabilir
Nasıldı sizce araç ben en son bindiğimde motoru anormaldi gürültülüydü79G -> B4033
Sitede geçmiş seferler kısmında güzergah bölümüne "THSS_G_DGR_Beyoglu" veya "THSS_G_IBB_Beyoglu" yazdığınız takdirde çalışan araçlar çıkacaktır. THSS_7 hattında çalışmışsa Tünel yerine çalışmış demektir. Gün boyu çok kez çalışsa da tek sefer gösterebilir.f2 (tünel) çalışmıyorken otobüs tahsis ediliyordu f2'nin yerine çalışması için. bu kasım-aralık mesela 2 breda tahsis etmişlerdi. ne tahsis edilmiştir, son seferi ne zamandır bulabiliyor muyuz?
En arka koltuktaydım. Araçta süspansiyona dahil bir şey yok gibiydi. A-1517 içinde geçerli. Yol mu kötü otobüsler mi kötü şoförler mi kötü anlamadım. Tabiri caizse zıplaya zıplaya yolculuk yaptım. Kulaklık olmasına rağmen motor sesi geliyorduNasıldı sizce araç ben en son bindiğimde motoru anormaldi gürültülüydü
Kalıcı bırakma değildi hocam. Ben Yenibosnadayken konumuna bakayım dedim peronların arkasında gösteriyordu bakarak gittim1752 Otokar Almış Olabilir Ama Görseldeki Araç 1752 Olamaz . 1752'nin Sahibi Aracı Güngören'e evinin önüne bırakıyor
Tek katlı aynasız Akia olsun (!)Neyse aracı otokar olmasında ne olursa olsun
Ona bile razıyım ya. Her 2025 model araç alan Otokar aldı. Bundan bir 5-10 yıl sonra şuan Temsalar sardı hemen değişsin nasıl diyorsak Otokarlar içinde aynısını diyeceğizTek katlı aynasız Akia olsun (!)![]()
İOAŞ dönemi ,Temsa'ların prime dönemiydi. Filo ile alım yapılmıştı.Ona bile razıyım ya. Her 2025 model araç alan Otokar aldı. Bundan bir 5-10 yıl sonra şuan Temsalar sardı hemen değişsin nasıl diyorsak Otokarlar içinde aynısını diyeceğiz
İptal olan seferlerinden son ikisini yapacak. Evimin oradaki duraktan geçerken üşenmezsem çıkar bakarımÖn yukarda kamerası var 2025 model olması lazım ve sitede orada araç göstermiyor A-1752 değilsede başka bir yeni araç olabilir
Zaman çok hızlı akıyor ya nerden Nerelere bu zamanlarda öve öve bitiremediğim araçlar 5-10 yıl sonra gözümüzde hurda gözükecekOna bile razıyım ya. Her 2025 model araç alan Otokar aldı. Bundan bir 5-10 yıl sonra şuan Temsalar sardı hemen değişsin nasıl diyorsak Otokarlar içinde aynısını diyeceğiz
Aslında Otokar'ı kötülüyormuşum gibi gözükmesin yanlış anlaşılmasın. Ben çeşitliliği seviyorum. En sevdiğim marka Isuzu fakat Tüm araçlar Isuzu olsa ondan da sıkılırım. 100 tane Otokar olacağına, 40 Otokar 30 Mercedes 15 Isuzu 10 Güleryüz 5 BMC olsun mesela.Zaman çok hızlı akıyor ya nerden Nerelere bu zamanlarda öve öve bitiremediğim araçlar 5-10 yıl sonra gözümüzde hurda gözükecek![]()
Herkes yolda kalır desene o zamanBütün otobüsler İETT olsun
En azından paralar başka yere gitmezHerkes yolda kalır desene o zaman
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.