Metrobüse veya Normal hatlara alsınlar içinde sabahlarım eve girmem
CapaCity için alım almak bence zor ama önce iett filosu için MB Connecto körüklü denenip metrobüs için de daha uzunu üretilebilirTekrardan CapaCity de alınabilir. Mevcut araçlar 2007'den beri gidiyorlar.
Üretim bandı Türkiye'deki fabrikaya çekilse kolay aslında.CapaCity için alım almak bence zor ama önce iett filosu için MB Connecto körüklü denenip metrobüs için de daha uzunu üretilebilir
İşte hocam belki aynı kalite de olmayabilme ihtimali varÜretim bandı Türkiye'deki fabrikaya çekilse kolay aslında.
MB'nin yerinde olsaydım metrobüs hattındaki araçlarımın sağlamlığını görerek tekrardan CapaCity satardım.Katılıyorum Uzun Conecto metrobüse özel olabilir. Normal Conectolar olmuyor metrobüse. Capacity tekrar alınamaz bence
Zaten ülkemiz de o kadar üretim yapan yerli yabancı firma varNoldu ki yine bu konu açıldı, anlayamadım ben de, bence CapaCity falan alınmaz hele de bu ekonomide. Eskiden yani 2006-2007’de yerli üretim/montaj istenilen düzeyde değildi mesela alçak taban yaygın değildi. Ama birkaç yıldır bu konudaki eksikler giderildi. Kimse mesela Otokar dururken gidip yurt dışından Mercedes-Benz almak istemez. Bu sebeple ben hiç ihtimal vermiyorum.
Noktasına kadar katılıyorum. MB hayal. Isuzu Otokar Akia BMC gibi yerli firmalar varken MB hayatta alınmazNoldu ki yine bu konu açıldı, anlayamadım ben de, bence CapaCity falan alınmaz hele de bu ekonomide. Eskiden yani 2006-2007’de yerli üretim/montaj istenilen düzeyde değildi mesela alçak taban yaygın değildi. Ama birkaç yıldır bu konudaki eksikler giderildi. Kimse mesela Otokar dururken gidip yurt dışından Mercedes-Benz almak istemez. Bu sebeple ben hiç ihtimal vermiyorum.
Keşke Akia sakat durumlara düşmeseydiNoktasına kadar katılıyorum. MB hayal. Isuzu Otokar Akia BMC gibi yerli firmalar varken MB hayatta alınmaz
TR de fabrikaları var, isteseler daha az mâliyetle üretirlerNoldu ki yine bu konu açıldı, anlayamadım ben de, bence CapaCity falan alınmaz hele de bu ekonomide. Eskiden yani 2006-2007’de yerli üretim/montaj istenilen düzeyde değildi mesela alçak taban yaygın değildi. Ama birkaç yıldır bu konudaki eksikler giderildi. Kimse mesela Otokar dururken gidip yurt dışından Mercedes-Benz almak istemez. Bu sebeple ben hiç ihtimal vermiyorum.
Ben az önce tekrar ettiğim gibi aynı kalite de olmaz ve bence daha pahalıya patlayabilirTR de fabrikaları var, isteseler daha az mâliyetle üretirler
Akia da az para değil, geçenlerde fiyat listesine baktımKeşke Akia sakat durumlara düşmeseydi
İşte bu o zaman bu büyük bir sıkıntı olur ihale de en ucuz araç kalite olarak sorgulanır bu da ilerki zamanlar da İETT için sıkıntılı durumlara sokabilirBu ekonomide MB fazla lüks. Marka ayırmaksızın en düşük ihaleyi veren marka her zaman kazanacak artık. Şuan düşünülen tek şey araç sayısının fazla olması markasına bakmıyorlar. En düşük kim verirse onda ihale
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.