Akia ultra lf 18 çok yakında satıştaSolo akia alındı geçen sene belki bu senede alınır

Akia ultra lf 18 çok yakında satıştaSolo akia alındı geçen sene belki bu senede alınır
İnşallah yaparlar lf 25 i beceren 18’i de becerirAkia ultra lf 18 çok yakında satışta![]()
Konkordatodan çıkamazsa belki otokar alınırNiye çok sevdiğiniz Otokar olmaz mı?
Metrobüse girmezlerse daha mutlu oluruzNiye çok sevdiğiniz Otokar olmaz mı?
Bi kere daha kazıklarlar özel yapıcaz diye benden söylemesiMetrobüse girmezlerse daha mutlu oluruz
Otokarım kazıklamazBi kere daha kazıklarlar özel yapıcaz diye benden söylemesi
Bunun istanbul için olanlarını bulabilme şansımız var mı? 2024 Akiaları ve 2013 Kent 290LF'leri merak ediyorumEkli dosyayı görüntüle 79190
@Atabey üşenmedim 2025 kent lf’nin standart özelliklerini çektim boş paket diye kötülüyordun aracı şerit takip falan yok diyordun evet yok fakat bence bunlar gereksiz özelikler sadece bozulabilecek ekstra bir şey çalışsa ne olacak çalışmasa ne olacak
Akiaların broşürü sitesinde var. 2013 Kentlerimiz özel üretim iettye sormak gerekebilirBunun istanbul için olanlarını bulabilme şansımız var mı? 2024 Akiaları ve 2013 Kent 290LF'leri merak ediyorum
Akiaların broşürü sitesinde var. 2013 Kentlerimiz özel üretim iettye sormak gerekebilir
@Atabey’in istediği türden araç kör nokta tespit yardımcı frenleme sistemi gibi ıvır zıvırla geliyor standart paket (sürücü camı manuel ve kamera sistemi çağdışı ama)
Akia Ultra LF12 broşürü merak edenler varsa
Karsan "ultra yankı effect"Şehir içine gelsinlerde metrobüsten eksik kalsınlar. Metrobüsün kralı bizim için akiadır
karsan iç pazarı pek önemsemiyor gibi geliyor bana önceden bredaları denenmişti de metrobüs için fazla dandik geldilerKarsan "ultra yankı effect"
Bu peronlara giriş yapabiliyor muyuz izin var mı? A-1001 için gitmek istiyorum şahsen MK50 veya TM17 hattındaykenEkli dosyayı görüntüle 79216
Sultangazi Peronlar
Direkt peronda indiriyor otobüsler giriliyor istediğin gibiBu peronlara giriş yapabiliyor muyuz izin var mı? A-1001 için gitmek istiyorum şahsen MK50 veya TM17 hattındayken
Yani içerisine girebiliyoruz? değil miDirekt peronda indiriyor otobüsler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.