Bozulmazsa D-050Karşıya geçmeyi yine düşünüyorum. Aktif çalışan tek MAN olan C-1900'ü denemek istiyorum.
Şuan listemde:
A-025
B-013
C-1900 var.
İstanbul'da tek tük kalmış modelleri deneyeceğim bu 1 ay içerisinde. Önerilere açığım
Bozulmazsa D-050Karşıya geçmeyi yine düşünüyorum. Aktif çalışan tek MAN olan C-1900'ü denemek istiyorum.
Şuan listemde:
A-025
B-013
C-1900 var.
İstanbul'da tek tük kalmış modelleri deneyeceğim bu 1 ay içerisinde. Önerilere açığım
Bugün 18D’de 18D’de kalırsa olduğun gün 522ST deneyimlersinBozulmazsa D-050
Daha ne zaman gideceğimi belirlemedim şuan kayabaşı köyüme gidiyorum. C-1900 ile D-050'yi aynı günde aradan çıkarabilirimBugün 18D’de 18D’de kalırsa olduğun gün 522ST deneyimlersin
@Semih ile beraber binin ne olacak en kötü araç arızalanırYok dönüşümde beni metro/tramvay tarzı bir yere bıraksın yeter. İki lanetli bir araya gelirsek otobüs havaya falan uçabilir
(yankılı)güzel şehrimiz İstanbuldan dahaa güvenli ve insanları en azından hayvan gibi değil![]()
Solo akia alındı geçen sene belki bu senede alınırYalnız biz 2 şehrin aynı kaderi var
Otobüs İşletmecileri hat açmıyor/Gereksiz hat açıyor/Saçma sapan şeyler yapıyor
Ve araç alınmıyor hem solo hem körüklü
2 şehrin ortak kaderi
Akia ultra lf 18 çok yakında satıştaSolo akia alındı geçen sene belki bu senede alınır
İnşallah yaparlar lf 25 i beceren 18’i de becerirAkia ultra lf 18 çok yakında satışta![]()
Konkordatodan çıkamazsa belki otokar alınırNiye çok sevdiğiniz Otokar olmaz mı?
Metrobüse girmezlerse daha mutlu oluruzNiye çok sevdiğiniz Otokar olmaz mı?
Bi kere daha kazıklarlar özel yapıcaz diye benden söylemesiMetrobüse girmezlerse daha mutlu oluruz
Otokarım kazıklamazBi kere daha kazıklarlar özel yapıcaz diye benden söylemesi
Bunun istanbul için olanlarını bulabilme şansımız var mı? 2024 Akiaları ve 2013 Kent 290LF'leri merak ediyorumEkli dosyayı görüntüle 79190
@Atabey üşenmedim 2025 kent lf’nin standart özelliklerini çektim boş paket diye kötülüyordun aracı şerit takip falan yok diyordun evet yok fakat bence bunlar gereksiz özelikler sadece bozulabilecek ekstra bir şey çalışsa ne olacak çalışmasa ne olacak
Akiaların broşürü sitesinde var. 2013 Kentlerimiz özel üretim iettye sormak gerekebilirBunun istanbul için olanlarını bulabilme şansımız var mı? 2024 Akiaları ve 2013 Kent 290LF'leri merak ediyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.