Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Yalnız B-101 ile nasıl kaza yapabilir ki bunlar ? Biri Edirnekapı durağında yarım bırakmış , biri Şehitlik ?
Gözle gördüğünüz için mi böyle dediniz ?
Çünkü 87 zaten Edirnekapı durağından sonra içeriye dönüyor . 336E Şehitlikte yarım kalmış . Bence apayrı iki olay
Hocam yapmıştır deyince kesinlik anlamında demedim belki anlamında diye yazmıştım.Şehitliğin neresi olduğunu tam bilmiyorum.Ama Edirnekapı ile alakalı bir yer olduğunu düşündüm.Ve ikisininde gün boyu seferleri iptal olduğunu görünce yazayım dedim.336E yi biraz biliyorumda 87 yi bilmiyorum güzergahını

Hocam yapmıştır deyince kesinlik anlamında demedim belki anlamında diye yazmıştım.Şehitliğin neresi olduğunu tam bilmiyorum.Ama Edirnekapı ile alakalı bir yer olduğunu düşündüm.Ve ikisininde gün boyu seferleri iptal olduğunu görünce yazayım dedim.336E yi biraz biliyorumda 87 yi bilmiyorum güzergahını
Öyle zaten , muhtemelen doğrusunuz . Ben saatlere aşırı dikkatli bakmamışım .

Motor yiyen varsa bile bu sebeple hurdaya çıkan yok. Hurdaya çıkan 4 aracın tamamı yandı/patladı.
Çünkü geçen gün Sultangazi Garajından bi abiyle konuştuğumda kendi zimmetli aracı motor yemiş o yüzden sordum kendi aracı Otokar

Konu sahibi
Sonuna kadar filan kullanma sakın , yakın yerde bırakki , laneti üstüne geçmesin 😃
Yok dönüşümde beni metro/tramvay tarzı bir yere bıraksın yeter. İki lanetli bir araya gelirsek otobüs havaya falan uçabilir

Yok dönüşümde beni metro/tramvay tarzı bir yere bıraksın yeter. İki lanetli bir araya gelirsek otobüs havaya falan uçabilir
Edirnekapı durağıyla beraber bütün T4 hattını takip ediyor , ayrıca M7 ile de bağlantısı var . İşine yararsa .. Metrobüs = Şehitlik vs. vs.

Konu sahibi
Bana fark etmez. Paraya kıyıp abonman yaptım yine 1 ay boyunca İstanbul'un her yerine gidebilirim
Karşıya geçmeyi yine düşünüyorum. Aktif çalışan tek MAN olan C-1900'ü denemek istiyorum.

Şuan listemde:

A-025
B-013
C-1900 var.

İstanbul'da tek tük kalmış modelleri deneyeceğim bu 1 ay içerisinde. Önerilere açığım

Geri
Üst Alt