Avrupa yakasında insan kalitesi küçükçekmece gölünü geçtikten sonra azalıyor/artıyor? Anlamadım
Avrupa yakasında insan kalitesi küçükçekmece gölünü geçtikten sonra azalıyor/artıyor? Anlamadım
DoğruAvrupa yakasında insan kalitesi küçükçekmece gölünü geçtikten sonra azalıyor/artıyor
Hocam İstanbul bir yer değil birden fazla yerin "şehir" diye itelenmeye çalışılması.İstanbul asla yaşanılacak biryer değil artık milletle göz göze gelmeye korkuyorsun beni de bıçaklarlar mı diye böyle bir yerde nasıl yaşayacaksın dışarıda can güvenliğin yok bir kere
Hocam ben millet içine girmeyeceksem neden yaşayayim o şehirde, burada yaşıyorsanız evvela gireceksiniz, sansınız yok.Basit , milletle göz göze gelmeyeceksin .
Çeneni kapatacaksın , çok millet içine girmeyeceksin . Bunu ben demiyorum günümüzün şartları bunlar ! Şu an özgürlük filan yok bu ülkede . Düzelir mi ? Sistem yıkılırsa belki
Siyaset yapmak istemiyorum ama malum gidene kadar biraz hakkından ödün vereceksin . Zaten toparlanacak bir durum yokta , belki değişir işte .
İstanbul'a yeni bina yasağı gelmeli. Kentsel Dönüşüm ve Sanayi tesisi hariç yeni bina yapılmasına izin verilmemeli.Her buldukları boş araziye ev yaptılar. Sonuç ortada.
Fevzi Çakmak önü yeşilken baba niye tıkalı oluyor, hatalı parklanma falan mı?
Genelde o yön daha yoğun oluyor. Bunun en büyük sebebi Beylikdüzü tarafından gelip Ambarlı merkezden geçip Denizköşkler ayrımına giden Dr. Sadık Ahmet Caddesi’ne giren araçlar. Buradan sonra yol açıktır D100’e kadar.Fevzi Çakmak önü yeşilken baba niye tıkalı oluyor, hatalı parklanma falan mı?
Hocam onunla alakalı bir bilgi bulamadım ama bu İstanbul 24-28 bölge planı belki bunda onunla alakalı bir bilgi vardır. (Belirli bir yerden sonra okumaya üşendim)Bi ara İBB'ye ait hidrojen istasyonu vardı ne oldu ona ?
Yılın başında hidrojenli otobüs test etmişlerTekrardan aktif edilip hidrojenli otobüslere şans mı verilse
Tamam sen bin o tipsiz Mercedeslere benim ilk tercihim her zaman Otokar olacak.Alan alıyor sen tipe mi bakıyorsun güce mi performansa mı ayrıca öho esnafı parçadan dolayı Otokar a yöneliyor yoksa emin ol herkes Mercedesi olsun ister![]()
Dün bu sefer gündüz buna da şahit oldum hatta yine 76O beni almadı maalesef. İBB Sosyal Tesislerden çıktıktan sonra otobüs düz devam ederken Küçükçekmece E-5 durağına gelince yol ayrımına girdiği yer var ya Cennet-yeşilova-bağlara giden. İşte orası çekiciyle kapatılmıştı. Tüm yanyol trafiği 76D'nin geçtiği ana otobana aktarılmıştı. Otobüs almayınca metrobüse bindim yine. Cennet otobüs durağına gelmeden ciddi bir bina yıkımı vardı polis itfaiye eşliğinde yolun üstünde. O yüzden yan yol kapalı diye tüm trafik yan yol girişinde tekrar ana otobanda birleşiyordu. Şuan yıkım bitmiş midir bilmiyorumAyrıca şu anda hafta içi sabahı aratmayan bir trafik var D100 Anadolu yönünde.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.