Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
A-1753 2014 model Temsa Avenue LF olan aracını 0 KM 2025 model Mercedes Benz New Conecto ile değiştirmiştir hayırlı olsun böylelikle 76O bölgesindeki ilk 0 New Conecto oldu
2014 Temsalar Savaş Petrolün değil heralde. Bir kısmı Procity TR dışında başka araç alarak yenilendi. Gerçi plakası 34 HL imiş KP değilmiş pardon

130E’nin güzergahı nasıl sizce? Km12 ye kıyasla bayağı dolanıyor bence ama cevizliye gitmesi iyi evimin yakınlerından geçtiği için denemek istiyorum bir gün
Tuzla tarafını çok yorumlayamayacağım. Evimin önünden geçiyor, KM11 alternatifi olarak kullanıyorum. Tek vasıta ile Cevizli'ye gidiyorum.

Evora Konutları, Esenyalı ve Güzelyalı'da dolanıyor. Ben Güzelyalı'dan biniyorum.

Tuzla'dan 06:00 kalkışlı seferine biniyorum, hep aynı yolcular var, herkesin oturduğu koltuk aynı. Nadiren değişiyor. Aile gibi olduk, durakta konuştuğum bir iki kişi var. :)

Tuzla tarafını çok yorumlayamayacağım. Evimin önünden geçiyor, KM11 alternatifi olarak kullanıyorum. Tek vasıta ile Cevizli'ye gidiyorum.

Evora Konutları, Esenyalı ve Güzelyalı'da dolanıyor. Ben Güzelyalı'dan biniyorum.

Tuzla'dan 06:00 kalkışlı seferine biniyorum, hep aynı yolcular var, herkesin oturduğu koltuk aynı. Nadiren değişiyor. Aile gibi olduk, durakta konuştuğum bir iki kişi var. :)
Tuzla tarafında bir kere geceleyin neredeyse bütün koltuklar dolu şeklinde gittiğini gördüm. (Deniz harp yönü)

Bu cevizli peronlar marmaray cevizliye göre daha içeride öyledeğil mi?

Geri
Üst Alt