Bence de bomba gibi araç ( gerçekten )Şu ön taraf çok güzel geliyor ya. Yeni kasalarda bu güzelliği alamıyorum
Bence de bomba gibi araç ( gerçekten )Şu ön taraf çok güzel geliyor ya. Yeni kasalarda bu güzelliği alamıyorum
Ve artık Allah aşkına 30-40 tane de olsa İkitelli garajına gelsinler artık. 900 küsür var ayıptır12 yaşına gelmişler vay be. Allah'tan İETT'de yaş sınırı diye bir şey yok. Umarım iyi bakarlarda uzun süre devam ederler
Otokari kotuledi simdi gelicek otokar loverlari sil hemenBence de bomba gibi araç ( gerçekten )
2006-7 citarolar ve citaro gler bile devam ediyorlar en az 10 yılı daha var otokarların5-6 yila ya hibe ya MKEyi gorurler
Ben otokarı kötülemedim , O1264’ü kötüledim . Çok ayrı iki davaOtokari kotuledi simdi gelicek otokar loverlari sil hemen
Ben otokarı kötülemedim , O1264’ü kötüledim . Çok ayrı iki dava
Ya citarolar gibi bakimisiz kalirlarsa2006-7 citarolar ve citaro gler bile devam ediyorlar en az 10 yılı daha var otokarların
İETT biraz cimri yeni araç almaktansa eldekileri bakmaya devam eder. Filodan citarolar önce sonra da Temsalar çıkartılmalı ama yerine bir sürü araç alınınca tabiYa citarolar gibi bakimisiz kalirlarsa
Citaro alindiİETT biraz cimri yeni araç almaktansa eldekileri bakmaya devam eder. Filodan citarolar önce sonra da Temsalar çıkartılmalı ama yerine bir sürü araç alınınca tabi
Daha kayıp eşya formuna düşmüş. Biraz daha vardır. Saatlerini merak ediyorum bendeHS4 ne zaman başlayacak bilgi var mı acaba uzağım oraya ama çok heyecanlandım
Sitede de var fakat 404 veriyor , Uygulamada da dönüp duruyor , açılmıyor . 30 dakikada bir diye tahmin yapıyorum ( ilk açıldığında ) sonrasında sabahları 15’e düşer .Daha kayıp eşya formuna düşmüş. Biraz daha vardır. Saatlerini merak ediyorum bende
Ben ne 30 ne de 15 olacağını sanmıyorum. 1 veya 1 buçuk saate bir olur. İETT çalışacaksa böyle olur gibi. Belki beykent öhoları verilirse 30-45 dk ya düşerSitede de var fakat 404 veriyor , Uygulamada da dönüp duruyor , açılmıyor . 30 dakikada bir diye tahmin yapıyorum ( ilk açıldığında ) sonrasında sabahları 15’e düşer .
İETT deki bütün hatları görmek ne kadar da güzelDaha kayıp eşya formuna düşmüş. Biraz daha vardır. Saatlerini merak ediyorum bende
Ayrıca 98İ ile 89İ yi görünce de duygulanmadım değilİETT deki bütün hatları görmek ne kadar da güzel
Ayakta yolcu götürecekse mantıklıdırBen hala HS4'ün çok mantıklı olacağını düşünmüyorum
Koltuklar dolsun şükredelim. Hastane için binecek yolcu sayısı çok az olur. Belirli duraklarda inenler olur ancaAyakta yolcu götürecekse mantıklıdır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.