Sabancı-Skoda ortaklı şu an. Firma konkordatoya girdikten sonra başka şirkete satılmıştı sonra tekrardan Sabancılara geçti ve bir kısmını Skoda aldı.Sabancıların değil mi artık
Sabancı-Skoda ortaklı şu an. Firma konkordatoya girdikten sonra başka şirkete satılmıştı sonra tekrardan Sabancılara geçti ve bir kısmını Skoda aldı.Sabancıların değil mi artık
Resmi plakalı olan her otobüs güzeldirTemsa guzel bir otobus plus modeli ozellikle
Ikarus dahil miResmi plakalı olan her otobüs güzeldir![]()
DahilIkarus dahil mi![]()
34 UZY serisi Ikarus'lar aklıma geldi.
[ISPOILER]Şaka Şaka
Merak etme gerc3k degil
[/ISPOILER]
Benim aklıma Ikarus IK-161 körüklüler geldi34 UZY serisi Ikarus'lar aklıma geldi.![]()
Bir tane korunsaydı keşkeBenim aklıma Ikarus IK-161 körüklüler geldi![]()
Keşke yardımcı olabilsem çünkü site gerçekten çok güzel kullanmayı çok isterdimDüşünürüm tabi ki, eğer vakit bulabilirsem açık kaynak olarak geliştirmeyi de düşünüyorum. Ancak maddi yetersizlik nedeniyle yayınlama yapamıyorum.
Plakada TUVTÜRK'den kalma muayene pulu yıllara direnir vaziyette duruyor
vercel app var aslında onu kullanabilirim aslında. Ufak bi araştırma sonucu yüksek ihtimalle başlıkla beraber duyururumKeşke yardımcı olabilsem çünkü site gerçekten çok güzel kullanmayı çok isterdim
Tüm forum olarak vercel'i kullanıyoruz hocamvercel app var aslında onu kullanabilirim aslında. Ufak bi araştırma sonucu yüksek ihtimalle başlıkla beraber duyururum![]()
Tüm forum olarak vercel'i kullanıyoruz hocam@tolga sağolsun. (https://otobus34.vercel.app/)
Farklı site görünce hoşuna gitti sanırım
Şöyle ki firebase kullanabilirim ancak belli bir depolama alanı gerekiyor. Ben dosyası manuel olarak yüklediğim için maalesef ki depolama alanı yetmiyor.Tüm forum olarak vercel'i kullanıyoruz hocam@tolga sağolsun.
Farklı site görünce hoşuna gitti sanırım
Size kolay gelsin hocam umarım yayınlanır ve böyle bir hizmetten de faydalanırızvercel app var aslında onu kullanabilirim aslında. Ufak bi araştırma sonucu yüksek ihtimalle başlıkla beraber duyururum![]()
Çözümü var mı pekiŞöyle ki firebase kullanabilirim ancak belli bir depolama alanı gerekiyor. Ben dosyası manuel olarak yüklediğim için maalesef ki depolama alanı yetmiyor.
Araştırıyorum şu anda, duruma göre bakacağımÇözümü var mı peki
En büyük destekçinizim o zaman hocam kolay gelsin başaracağınızdan şüphem yokAraştırıyorum şu anda, duruma göre bakacağımOlmadı Windows server kiralayıp bir tane io domaini alıp host yapabilirim ama duruma bağlı
![]()
Teşekkür ederim hocam, bugün içerisinde bi vercel.app sitesini deneyip konuyu açmaya çalışacağım hocamEn büyük destekçinizim o zaman hocam kolay gelsin başaracağınızdan şüphem yok
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.