Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Bölgeden sadece A-1539 ve A-1663 iyi diyemem. Onlar bile 10 yaşı geçti.
Cidden en yeni araç 2015 model ve 10 yıllık. Bölgede 2020 üstü hiç araç yok. Keşke araç değiştiren olsa veya Bölgeye yeni araç gelse. A-1522 2011 model BMC imiş bu sene yaşı son. Bakalım ne alacak

İstanbul Metrosu’nda yeni düzenleme geliyor.

M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonundaki yürüme bantlarının kaldırılacağı açıklandı.

İstanbul Metrosu'ndan yapılan açıklamada, Gayrettepe İstasyonu ve bağlantı tünelinde, yaya geçiş kapasitesini arttırmak için yapılacak çalışmalar kapsamında yürüyen bantlar kaldırılacak.

"M2 Yenikapı-Haciosman Metro Hattı'nın Gayrettepe İstasyonu ve bağlantı tünelinde, yaya geçiş kapasitesini artırmak amacıyla düzenleme çalışmaları başlatılmıştır. Tünellerde darboğaz yaratan noktalarda yıkım ve genişletme çalışmaları yapılacak; dar alanlarda hareketliği kısıtlayan yürüyen bantlar kaldırılacaktır."

Kaynak: https://www.evrensel.net/haber/564902/istanbul-metrosunda-yeni-duzenleme-geliyor
Bu nasıl bir saçmalık? Yol zaten uzun ve eğimli.

Tamir etmekle uğraşmak istemiyoruz demiyor da yolcu kapasitesinin artırılması içinmiş miş miş

Konu sahibi
29 Ekimle alakalı bir yazı ekranınızda çıktı mı ? Aktif olan varsa … Ne alaka anlayamadım 29 Ekim’de değiliz ki
Google ile alakalı mı acaba çünkü buraya girdiğim gibi o yazı çıktı
İlginç
Ekran karardı ve 29 Ekim , Cumhuriyet Bayramı kutlandı durduk yere la 😃

Konu sahibi
A-1753 2014 model Temsa Avenue LF olan aracını 0 KM 2025 model Mercedes Benz New Conecto ile değiştirmiştir hayırlı olsun böylelikle 76O bölgesindeki ilk 0 New Conecto oldu
2014 Temsalar Savaş Petrolün değil heralde. Bir kısmı Procity TR dışında başka araç alarak yenilendi. Gerçi plakası 34 HL imiş KP değilmiş pardon

IMG_6785.jpeg
O1264’ten salamlar

O1117 şoförüyle beraber 130E hattına geri dönmüş, acaba yine sabitlenecek mi, yoksa geçici olarak mı geldi bilmiyorum. Bu sabah O1117 ile işe gittim.
130E’nin güzergahı nasıl sizce? Km12 ye kıyasla bayağı dolanıyor bence ama cevizliye gitmesi iyi evimin yakınlerından geçtiği için denemek istiyorum bir gün

130E’nin güzergahı nasıl sizce? Km12 ye kıyasla bayağı dolanıyor bence ama cevizliye gitmesi iyi evimin yakınlerından geçtiği için denemek istiyorum bir gün
Tuzla tarafını çok yorumlayamayacağım. Evimin önünden geçiyor, KM11 alternatifi olarak kullanıyorum. Tek vasıta ile Cevizli'ye gidiyorum.

Evora Konutları, Esenyalı ve Güzelyalı'da dolanıyor. Ben Güzelyalı'dan biniyorum.

Tuzla'dan 06:00 kalkışlı seferine biniyorum, hep aynı yolcular var, herkesin oturduğu koltuk aynı. Nadiren değişiyor. Aile gibi olduk, durakta konuştuğum bir iki kişi var. :)

Geri
Üst Alt