Sizin orda toparladı gibi abi , ne bir kaza ne bir arıza . MaşallahEkli dosyayı görüntüle 78063
Bugünkü tüm seferlerini arızasız tamamlayan O1264'ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Gelir gelmez kapı arızası yiyerek gelmişEkli dosyayı görüntüle 78061
Kış Uykusundan Uyandırılan A-1756
A-1756 : Hacı beni niye uyandırdınız ne güzel uyuyodum aw
A-1611 ve A-1622 gittiği için mecbur seferlere başladı yoksa yine yatarı vardı . Şimdi anlıyorum bölgeye neden araç gelmediğini . Giden araçların yerlerini yatan araçlar olan A-1756 ile A-1823 aldı
Ben de Kurban Bayramında 79Y'de procity tr ye binmiştim Güvercintepe de öyle bir dolduki ben en arka motor yanı koltukların önünde ayaktaydım beni bi sıkıştırdılar oraya kimseye de bişey diyemedim bir de 1 adım atacak yer bile yoktu en sonunda motor yanı koltukların basamağına çıkacaktım o kadar çok rahatsız hissettim en sonunda Şehit Haki Arasta indim K.s.s Hastanesine gidiyordumBaya bir eski anımı anlatayım . 2 yıl önce K1061'in 33'te sabit olduğu zamanlar. Yine Esenler Metro'dan K1061'e bindim 33 hattıydı. Otobüste oturacak yer olmadığı için orta kapının yanına gittim . Sonra gittik gittik işte. Bilen bilir Esenler'de Hakyemez adlı bir durak var otobüsler hep o durakta doluyor genelde . İşte o gün baya yoğundu yine baya bi kişi bindi araca . O kadar kişi bindiki ben kapıya sıkıştım hareket edemiyorum bi tık arkaya bile. Geldik işte Çifte Dutlar'a . Orta kapıyı açma düğmesine tıkladı şoför . Kapı açılmadı çünkü o kadar yoğunki otobüs kapı açılmıyor kapının hemen önünde de ben varım kapı açılmak için bi yandan beni zorluyor . Sonra arkaya gidecek bir adım buldum , attım . Atmama kalmadı ( karsanların kapıları zaten hızlı açılıyor bi de kapıyı mecbur zorladığım için kapı daha da hızlı açıldı ışık hızında) kapının camı patladı . Her yer tuz buz oldu . Baya korkmuştum bana mu kalacak suç diye ama bi yandanda yoğundu ben bilerek yapmadım ki dedim içinden . Neyse araç sefere devam edemedi orda bitirdi seferi . Bende çaktırmadan arkadaki 33TE'ye bindim . Bu da böyle bi anı işte
![]()
79Y'ye bayramda binilmez. İstanbul'un en düşük seviyesi olan Güvercintepe Bayramtepeden geçiyor. Sırf bu bölge yüzünden hattan nefret ediyorum. Buna binmemek için 2 otobüs yapıp 36AY ile gidiyorumBen de Kurban Bayramında 79Y'de procity tr ye binmiştim Güvercintepe de öyle bir dolduki ben en arka motor yanı koltukların önünde ayaktaydım beni bi sıkıştırdılar oraya kimseye de bişey diyemedim bir de 1 adım atacak yer bile yoktu en sonunda motor yanı koltukların basamağına çıkacaktım o kadar çok rahatsız hissettim en sonunda Şehit Haki Arasta indim K.s.s Hastanesine gidiyordum
Evet hocam alıntı atmıştım onu bulayım detaylı paylaşmıştım etiket atıcam@Rick Grimes hocam başka konulardaki yazışmaları bir başka konuda cevaplayabiliyor muyuz ?
@hat.76o1)
Ekli dosyayı görüntüle 77068
2)
Ekli dosyayı görüntüle 77071
3)
Ekli dosyayı görüntüle 77072
4)
Ekli dosyayı görüntüle 77073
Birini etiketlerken de: @İettci
Ekli dosyayı görüntüle 77075
@ işaretini koyduktan sonra nickini yazarken altta öneriyor zaten
Ulaşımpark yeşili yokken 2006 Citaro yeşili vardıkocaeli var ondan başka yeşil çakmadır
Ehem EHem metrobüs hattı ehem EHEmOtonom bir araç almak istiyorlarsa şehir içine , ilk yapmaları gereken resmen bariyerlerle ayrılmış bir otobüs şeridi yapmak . Daha sonra yolların otonoma elverişliliği vs. bazı yollardaki şeritler artık gözükmüyor resmen , millet aklında nasıl kaldıysa öyle gidiyor
Çok değişiklik olmaz . Otonoma , isterse çok prestijli bir marka yapsın , güvenemezsinEhem EHem metrobüs hattı ehem EHEm
Çok değişiklik olmaz . Otonoma , isterse çok prestijli bir marka yapsın , güvenemezsin
. Zaten şerit sistemi yok şuan , onu yapmalılar önce .
Ondan sonra araya bariyer ya da farklı bir şey gelmediği sürece güvensizlik hat safada . 1 hatada yüzlerce insan ölür .
Ayrıca yol altına giderken şarjı dolduran şarj sistemleri gerekiyor. Sürekli sürekli son durakta ya da garajda şarj dolmasını bekleyemezler .
Gereksiz masraf bence ama çevreye duyarlı , benzinden / dizelden ( ya da her neyse ) iyidir . Ama o yol aralarına illaki bariyer lazım .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.