Bende 30M'yi her ay 1 kere osmanbeyden şişli merkeze gitmek için kullanıyorum30A’yı ben de beğeniyorum. Bir kere bindim onda da 30M gibi balık istifi gitmemiştik 4-5 kişi ayaktaydı
Bende 30M'yi her ay 1 kere osmanbeyden şişli merkeze gitmek için kullanıyorum30A’yı ben de beğeniyorum. Bir kere bindim onda da 30M gibi balık istifi gitmemiştik 4-5 kişi ayaktaydı
Bizimkiler bakmıyor e postlara , otomatik mesaj atıyorlar . Bazı mesajları okumadıklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamamBenim e postqmda en az 38 tane eshot sikayeti vardir (Sizde yapin)
Hareket memurlarina gidin soyleyin (bizdede hat onerilerine veriyorlar digerlerine manuel)Bizimkiler bakmıyor e postlara , otomatik mesaj atıyorlar . Bazı mesajları okumadıklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Senin yuzunden niye olsun kiAyrıca ben ne kadar sıkıştırırsam benim hattımdan o kadar çok araç kesiliyor . Denendi onaylandı , tavsiye edilmez . Özellikle 2023’te milyon farklı nedenden şikayet e postası attım
Zaten benden değildir şakasına söylüyorum ama ne zaman hat önerisi ya da arttırma talep etsem , ertesi hafta araç eksiliyorduSenin yuzunden niye olsun ki![]()
Iettnin sitesinde olabilir ben eshotun siteainden yapiyorum daha profewyonel geliyor iett icin bilemem tabiHocam siz nerden şikayet ediyorsunuz ben İstanbul senin uygulamasından şikayet ediyorum hep Otomatik yanıt geliyor başka şikayet edebileceğimiz bir yer var mı acaba
whatsapp sanki biraz daha iyi gibi , tabi en iyisi 153’ü aramaktır . Orda da otomatik mesajla kandıramazlar bizi herhaldeHocam siz nerden şikayet ediyorsunuz ben İstanbul senin uygulamasından şikayet ediyorum hep Otomatik yanıt geliyor başka şikayet edebileceğimiz bir yer var mı acaba
Körüklü biraz lüks kaçarBu arada gece hatlari icin karsan e-ata 18 ve 12 modelleri nasil olurdu alinsa
Sayın Semih Bey 36V Wowturkeydeki şikayetleriniz nedeniyle kapatilmistir iyi yolculuklar dileriz. (2025 İstanbul 153)whatsapp sanki biraz daha iyi gibi , tabi en iyisi 153’ü aramaktır . Orda da otomatik mesajla kandıramazlar bizi herhalde![]()
New Yorkta korukluler doluyor ama tabiki 2 sehir cok farkli ama caktirmayinKörüklü biraz lüks kaçar![]()
36V’yi burda çok şikayet etmiyorum herhalde yaSayın Semih Bey 36V Wowturkeydeki şikayetleriniz nedeniyle kapatilmistir iyi yolculuklar dileriz. (2025 İstanbul 153)
Yürürüm daha iyi, 30M'ye binmektenseBende 30M'yi her ay 1 kere osmanbeyden şişli merkeze gitmek için kullanıyorum
Sadece 8-11. duraklar arası binmişim. Osmanbey - Şişli Merkez arası 3 durakmışYürürüm daha iyi, 30M'ye binmektense
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.