Zaten benden değildir şakasına söylüyorum ama ne zaman hat önerisi ya da arttırma talep etsem , ertesi hafta araç eksiliyorduSenin yuzunden niye olsun ki![]()
Zaten benden değildir şakasına söylüyorum ama ne zaman hat önerisi ya da arttırma talep etsem , ertesi hafta araç eksiliyorduSenin yuzunden niye olsun ki![]()
Iettnin sitesinde olabilir ben eshotun siteainden yapiyorum daha profewyonel geliyor iett icin bilemem tabiHocam siz nerden şikayet ediyorsunuz ben İstanbul senin uygulamasından şikayet ediyorum hep Otomatik yanıt geliyor başka şikayet edebileceğimiz bir yer var mı acaba
whatsapp sanki biraz daha iyi gibi , tabi en iyisi 153’ü aramaktır . Orda da otomatik mesajla kandıramazlar bizi herhaldeHocam siz nerden şikayet ediyorsunuz ben İstanbul senin uygulamasından şikayet ediyorum hep Otomatik yanıt geliyor başka şikayet edebileceğimiz bir yer var mı acaba
Körüklü biraz lüks kaçarBu arada gece hatlari icin karsan e-ata 18 ve 12 modelleri nasil olurdu alinsa
Özellikle A-892'nin 2016model A-901'in eski aracı ISUZU CİTİPORT u almasını çok isterimŞu an istanbul da artık kimler veda edecek araçlar ve yerine gelecek araçlar şöyle olacak şile deki bagajlı otobüsler gitmeyeceğine göre kim olacak o bilinmiyor yüksek taban konusunda asıl sarı olan yüksek taban araçların gideceği önemli
Yüksek taban konusunda sıra bmc belde de sarı oldukları için bakalım mal sahipleri ne alacak onun yerine
Sayın Semih Bey 36V Wowturkeydeki şikayetleriniz nedeniyle kapatilmistir iyi yolculuklar dileriz. (2025 İstanbul 153)whatsapp sanki biraz daha iyi gibi , tabi en iyisi 153’ü aramaktır . Orda da otomatik mesajla kandıramazlar bizi herhalde![]()
New Yorkta korukluler doluyor ama tabiki 2 sehir cok farkli ama caktirmayinKörüklü biraz lüks kaçar![]()
36V’yi burda çok şikayet etmiyorum herhalde yaSayın Semih Bey 36V Wowturkeydeki şikayetleriniz nedeniyle kapatilmistir iyi yolculuklar dileriz. (2025 İstanbul 153)
Yürürüm daha iyi, 30M'ye binmektenseBende 30M'yi her ay 1 kere osmanbeyden şişli merkeze gitmek için kullanıyorum
Sadece 8-11. duraklar arası binmişim. Osmanbey - Şişli Merkez arası 3 durakmışYürürüm daha iyi, 30M'ye binmektense
Esenyurttan geçen herhangi bir hatİstanbul'un en tehlikeli hattı hangisi sizce binince gasp edilme, bıçaklanma ve kavga riski olan hattı
Peki en huzurlu hattı hangisiEsenyurttan geçen herhangi bir hat![]()
Eğer alınırsa 9 yaş olan aracı alacak ve silivri de bmc beldenin devri sona erecek muhtemelen istanbul da yüksek taban konusunda sıra belde de alçaktan ya tezeller ya man lions cityler giderler ama alçaktan man gidecek daha sonra tezeller gidecek şiledeki beyaz bagajlı otobüsler gitmeyeceğine göre onlar kalacak gibiÖzellikle A-892'nin 2016model A-901'in eski aracı ISUZU CİTİPORT u almasını çok isterim
Anadolu yakasındaki refahı yüksek yerlerden geçen hatlar. Beykozda Paşabahçeyi çok sevmiştim orası güzeldiPeki en huzurlu hattı hangisi![]()
Saatler genel anlamıyla karman çorman sitede. İlk kalktığı saatler orta yerlerde gözüküyorBu arada gece hatlarından olan 55G’de neden 23:59 diye bir kalkış var ??? 00:00 olsa 23:20 seferiyle araları çok açık mı olur ? Niye şöyle saçma saatleri seçerler anlamıyorum .
142B dir net.İstanbul'un en tehlikeli hattı hangisi sizce binince gasp edilme, bıçaklanma ve kavga riski olan hattı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.