Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Çok şükür seyahat ettiğim esnada bu iğrençliğe hiçbir zaman rastlamadım ama oradaki yolcuların halini düşünemiyorum bile
Dün eve A-1515 ile giderken bir tayfa vardı otobüste hem sürekli bebeği güldürmeye çalışıyorlardı hemde bağıra bağıra konuşuyorlardı şoför laf söyleyince de ona da bağırmaya başladılar ben uzun zamandır bu kadar berbat yolculuk yapmamıştım öyle yolcular böyle araçları hak etmiyor gerçekten vereceksin hamam gibi eski kasa cobraları bakalım ne oluyor

Konu sahibi
Dün eve A-1515 ile giderken bir tayfa vardı otobüste hem sürekli bebeği güldürmeye çalışıyorlardı hemde bağıra bağıra konuşuyorlardı şoför laf söyleyince de ona da bağırmaya başladılar ben uzun zamandır bu kadar berbat yolculuk yapmamıştım öyle yolcular böyle araçları hak etmiyor gerçekten vereceksin hamam gibi eski kasa cobraları bakalım ne oluyor
Maalesef bizim yaşadığımız bölge böyle. Aynı anda 2-3 bebek arabasıyla binen mi dersin, orta ve arkalar boşken en ön koltukta bekleyenler mi dersin, bağıra bağıra sohbet edenler mi dersin nefret ettim valla buralardan

89K'yı kontrol edeyim dedim. İUAŞ neredeyse kalmamış. Hattı şuan ÖHO idare ediyor. ÖHO olmasaymış 89K 1-2 saatte bir kalkan hatta dönüşürmüş
C-1605, C-1751, A-1611 gibi araçların bizim bölgeden çıkmasıyla beraber 89K’da araç kalmadı denebilir. Ayrıca 98H hattına 1 İETT aracı eklendi bu yüzden.

İUAŞ'ın şu zamanlar en uzun süre yatan aracı A-1756 Bugün seferlere geri dönmüştür . Araç 6 aydır Ümraniye'de yatıyordu
1000019921.jpg

Konu sahibi
Konu sahibi
Banyo yaptıktan ve tıraş olduktan sonra şu meşhur 1264'ü çekmeye gidiyorum. O kadar çok konuşuldu ki özel hazırlıklar yaptım. 🤣

Bir de sırf ben kamerayı elime aldım diye bu araç arızalanırsa ne gülerim ama. 😅
Rick ben bu arkadaşı raporluyorum O1264 ile Arızayı aynı cümlede kullandı

Geri
Üst Alt