Bir şey eksikHhehe , neden acaba
Gelmek bilmiyor , arızalar ( 146’ya kafa tutacak seviyede ) , kavga gürültü , O1264 ne ararsanız var![]()
Yolcu araca tuvaletini yapmış
O şans sadece @Yasin190754 hocamıza gelmişti
Bir şey eksikHhehe , neden acaba
Gelmek bilmiyor , arızalar ( 146’ya kafa tutacak seviyede ) , kavga gürültü , O1264 ne ararsanız var![]()
Dün eve A-1515 ile giderken bir tayfa vardı otobüste hem sürekli bebeği güldürmeye çalışıyorlardı hemde bağıra bağıra konuşuyorlardı şoför laf söyleyince de ona da bağırmaya başladılar ben uzun zamandır bu kadar berbat yolculuk yapmamıştım öyle yolcular böyle araçları hak etmiyor gerçekten vereceksin hamam gibi eski kasa cobraları bakalım ne oluyorÇok şükür seyahat ettiğim esnada bu iğrençliğe hiçbir zaman rastlamadım ama oradaki yolcuların halini düşünemiyorum bile
Maalesef bizim yaşadığımız bölge böyle. Aynı anda 2-3 bebek arabasıyla binen mi dersin, orta ve arkalar boşken en ön koltukta bekleyenler mi dersin, bağıra bağıra sohbet edenler mi dersin nefret ettim valla buralardanDün eve A-1515 ile giderken bir tayfa vardı otobüste hem sürekli bebeği güldürmeye çalışıyorlardı hemde bağıra bağıra konuşuyorlardı şoför laf söyleyince de ona da bağırmaya başladılar ben uzun zamandır bu kadar berbat yolculuk yapmamıştım öyle yolcular böyle araçları hak etmiyor gerçekten vereceksin hamam gibi eski kasa cobraları bakalım ne oluyor
C-1605, C-1751, A-1611 gibi araçların bizim bölgeden çıkmasıyla beraber 89K’da araç kalmadı denebilir. Ayrıca 98H hattına 1 İETT aracı eklendi bu yüzden.89K'yı kontrol edeyim dedim. İUAŞ neredeyse kalmamış. Hattı şuan ÖHO idare ediyor. ÖHO olmasaymış 89K 1-2 saatte bir kalkan hatta dönüşürmüş
A-1611 ve A-1622 76O/89S/89/97M'den gitti hocamC-1605, C-1751, A-1611 gibi araçların bizim bölgeden çıkmasıyla beraber 89K’da araç kalmadı denebilir. Ayrıca 98H hattına 1 İETT aracı eklendi bu yüzden.
89K üvey evlat herhalde her hatta ekleme yapıyorlar 89K ya hiçbir şey yokBir ekleme yapmak daha isterim. 141M hattında da 1 İETT aracı eklenmiştir.
C-1605, C-1751, A-1611 gibi araçların bizim bölgeden çıkmasıyla beraber 89K’da araç kalmadı denebilir. Ayrıca 98H hattına 1 İETT aracı eklendi bu yüzden.
Son aracı hatırlamıyordum mesaj geçmişlerine baktım A-1675'miş. Cidden İUAŞ sayısı çok az kaldı 89K'da. ÖHO hattı artıkA-1611 ve A-1622 76O/89S/89/97M'den gitti hocam
Bu aracı fark etmiştim ben. Haritaya 76O yazıp filtreledim kalkış saatini geçmesine rağmen sultangazi garajında yatıyordu. Büyük ihtimalle çok geç başladı sefere. 11 küsürde hala garajdaydı ama aktif 76O'da çalışıyor gözüküyordu (konumu günceldi)
Yine de hatları etkiledi mi etkiledi. Düzgün bir düzenleme şart artık bölgelere.A-1611 ve A-1622 76O/89S/89/97M'den gitti hocam
Rick ben bu arkadaşı raporluyorum O1264 ile Arızayı aynı cümlede kullandıBanyo yaptıktan ve tıraş olduktan sonra şu meşhur 1264'ü çekmeye gidiyorum. O kadar çok konuşuldu ki özel hazırlıklar yaptım.
Bir de sırf ben kamerayı elime aldım diye bu araç arızalanırsa ne gülerim ama.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.