Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Hocam plakasını şikayet edin ertesi gün binin bakalım yine açık değil mi
Çok üşengeç insanım. Hakkını arayan biri şikayet ederdi net. En çok bana koyan perşembe günkü A-1709 olayıdı. Arıza yapmadığına adım kadar emindim ama gelde ispat et. Onu şikayet edesim geldi ama vazgeçtim

Çok üşengeç insanım. Hakkını arayan biri şikayet ederdi net. En çok bana koyan perşembe günkü A-1709 olayıdı. Arıza yapmadığına adım kadar emindim ama gelde ispat et. Onu şikayet edesim geldi ama vazgeçtim
Isuzu olduğu için şikayet etmiyorum demiyoda 🤣🤣

Konu sahibi
A-1871 ile o taraflara gelmeyi düşünüyorum bu arada yakında
Ona da bugün bindim. Kliması yine en düşükteydi. 89S'deki araçlar sanırım klima düşmanı. Anadoluya geçtim klima cennetiydi. Buralara gelirsen söyle yardımcı olayım 😅

Ona da bugün bindim. Kliması yine en düşükteydi. 89S'deki araçlar sanırım klima düşmanı. Anadoluya geçtim klima cennetiydi. Buralara gelirsen söyle yardımcı olayım 😅
Sabah bindiysen gözlüklü biri kullanıyordu dimi? merak ettim gelirsem haber ederim

Konu sahibi
Nasıl hızlı gittin geldin anadolu yakasına öyle?
Anadolu yakasına perşembe günü gittim. Mesajı alıntılayım. Bugün Esenyurt ve Zeytinburnuna gidip geldim

Bugün @Beykozlu'nun derdinden iyi anladım. Sırasıyla:

89S -> A-1868 - 2013 Conecto
15BK -> A-1607 - 2023 Isuzu Citiport (Yorum yapmak haddime düşmez. Sanatçının mükemmel sanat eseri)
15BK -> A-1709 - 2017 Isuzu Citiport (Trafiğin etkisiyle klimasından üşüdüm yol boyunca.)
15BK -> C-1539 - 2024 Isuzu Citiport (Güzel araçtı. İlk defa 2024 model Isuzuya bindim)
98 -> A-1738 - 2014 CNG'li Cobra ile eve döndüm. (Kliması şaşırtıcı çok iyidi. Bugün klimalar konusunda baya üşüdüm.)

Not: A-1709 ile giderken Çevre yolu trafiği yüzünden C-1551, C-1539 ve Biz aynı trafiğin içinde arka arkayaydık. Diğer araçlar doluydu bizde 3 kişi vardı. Trafikten kurtulunca araç bir anda tüh arıza verdi :D Arkadan C-1539'a bindim. Kadıköye son durağa inince ne göreyim arkadan A-1709 gelmiş :D Siteme de arıza işlenmemiş. Isuzu olmasa şikayet edecektim de hadi inanayım arıza verdiğine

Ekli dosyayı görüntüle 76580

Ekli dosyayı görüntüle 76581

Ekli dosyayı görüntüle 76582

Üç araç aynı anda geldik peronlara neredeyse

Hocam biz şikayet etmezsek şoförler de nasıl olsa kimse şikayet etmiyor diyerek açmazlar klimayı asla şikayet edince öyle bir açarlar ki bir daha kapatamazlar emin olun

Konu sahibi
Hocam biz şikayet etmezsek şoförler de nasıl olsa kimse şikayet etmiyor diyerek açmazlar klimayı asla şikayet edince öyle bir açarlar ki bir daha kapatamazlar emin olun
Haklısın hocam doğru valla
Şöför sizi indirerek doğru olanı yapmış, oluşan ileri seviye bus-bunchingden ötürü yolcu toplayamazdı zaten diğer seferlerini aksatacaktı bir de
Aslında burada üzüldüğüm nokta indirilmek değil. Arıza var diyip indirilmek. İnsan gibi seferimi kaçırdım diğer araca biner misiniz deseydi zaten arkada 2024 model Isuzu var diye teşekkür edip ben inerdim

Geri
Üst Alt