32 serisi mi, çok kötü bir durum ya.Bizim hatlarda full akia var çok bıktım procity tr leri çok özledim
Akia :
İett bana hayır diyemez
Derinlere inilirse bulunur bence hocam,Acaba ortaklığı var mıdır
Otokarlar garaj değiştiklerinden beri çok çok az binebildim ve en son uzun zaman sonra 30 Haziranda 78F'de binmiştim
Alibeyköy denen lanet olası yerde bile kaynıyorlar yazık ediyorlar araçlaraOtokarlar garaj değiştiklerinden beri çok çok az binebildim ve en son uzun zaman sonra 30 Haziranda 78F'de binmiştim
*NükleeratılacakköyAlibeyköy denen lanet olası yerde bile kaynıyorlar yazık ediyorlar araçlara
Burulaş'a verin onları.İettye 2009 Conecto hibe edelim körüklü ihtiyacınız biter![]()
Bizde ne verelim size ne istersiniz karşılığındaGençler mavi 2025 model sıfır Otokar ister misiniz bizimkileri gizlice size getireyim kullanırsınız![]()
Bizde ne verelim size ne istersiniz karşılığında
41ST'nin lanetli ve iğrenç temsaları verelim miGençler mavi 2025 model sıfır Otokar ister misiniz bizimkileri gizlice size getireyim kullanırsınız![]()
Hayıııııııır41ST'nin lanetli ve iğrenç temsaları verelim mi
50V’ninkiler daha beterdir emin değilim ama bazı seferlerini sırf zırt pırt bozuldukları için İETT aldı diye düşünüyorum41ST'nin lanetli ve iğrenç temsaları verelim mi
Kullanıldıkça yıpranıyorlarAlibeyköy denen lanet olası yerde bile kaynıyorlar yazık ediyorlar araçlara
Evet ya benim bölgeme de çok az geliyor. 76O ve 98KM için ara sıra geliyor onlara da ben denk gelemiyom. Eskiden ne güzel 36AS'ye hafta sonları geliyordu. En son 13.04.2025 tarihinde binmişim İETT'nin Kent 290LF'lereOtokarlar garaj değiştiklerinden beri çok çok az binebildim ve en son uzun zaman sonra 30 Haziranda 78F'de binmiştim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.