Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Ben elektrikli arabaları bile sevmiyorken otobüse pek yanaşmam. Araç dediğin motor sesini dinleyerek gidersin. Ne öyle oyuncak araba gibi sessiz sessiz gidiyo

BYD Avrupa Üretiyor Elektrikli Çok İsterlerse Avrupadan Alınabilir. Otobüs Üretecek ve kimse almassa ne olacak? talep olsunki üretim olsun.

@Birnevi Senaryo Adamlardan Otobüs Almak içinmi mail attın?
BYD'yi bana anlatma. Belediyeler için dediğimi biliyorsun. Avrupa da citaro da üretiliyor ama alamıyorsun byd mi alacaksın. Türkiyeye çinden ihraç et veya türklyede zaten fabrika kuruyorsun otobüste üret.

Adamlar otobüs işini de ciddi ciddi düşünüyorlar. Avrupa bunun en yakın örneği. İyi ki mail atmışım hiç olmazsa içim rahat.

Sen al hepimize hediye et.

BYD'yi bana anlatma. Belediyeler için dediğimi biliyorsun. Avrupa da citaro da üretiliyor ama alamıyorsun byd mi alacaksın. Türkiyeye çinden ihraç et veya türklyede zaten fabrika kuruyorsun otobüste üret.

Adamlar otobüs işini de ciddi ciddi düşünüyorlar. Avrupa bunun en yakın örneği. İyi ki mail atmışım hiç olmazsa içim rahat.
1 Maile bakacaklarını zannetmiyorum. Bırakta Belediyeler Mail atsın.

Son düzenleme:
Ben yokken bu başlığa ne olmuş. 100+ mesaj yazılmış. 😲

Dizele çevrilen A-1805 kodlu TCV 1.5 yıldır etiketleri sökük, Kocasinan'da çürüyor. A-1805 ne almalı deseniz, 2015 model 2. el Cobra alsa yeter.
Ee kayıplara karışırsan olacağı bu😅

Bozankaya TCV'nin devamıydı sanırım. İstanbul'a böyle bir elektrikli araç almak ihanet olacaktır. Kaldıramaz şehiri
Aynen TCV/Bozankaya E-karat.

Neden ki?
Kabataş-Arnavutköy
Üsküdar-Kadıköy gibi güzergahlarda iyi iş yapar

Konu sahibi
Aynen TCV/Bozankaya E-karat.

Neden ki?
Kabataş-Arnavutköy
Üsküdar-Kadıköy gibi güzergahlarda iyi iş yapar
Valla Bozankaya halini bilmiyorum ama TCV Karat L CNG hali istanbulda patır patır yandı. Hatta biri direkt kül olmuştu cng tankı hasar yemişti sanırım. Şuan çalışan CNG'li hali de yok zaten. Yakıtlı hali dayanamadıysa elektrikli hali hiç dayanmaz bence

Konu sahibi
Ben yokken bu başlığa ne olmuş. 100+ mesaj yazılmış. 😲

Dizele çevrilen A-1805 kodlu TCV 1.5 yıldır etiketleri sökük, Kocasinan'da çürüyor. A-1805 ne almalı deseniz, 2015 model 2. el Cobra alsa yeter.
Isuzu Isuzu :D :D

Valla Bozankaya halini bilmiyorum ama TCV Karat L CNG hali istanbulda patır patır yandı. Hatta biri direkt kül olmuştu cng tankı hasar yemişti sanırım. Şuan çalışan CNG'li hali de yok zaten. Yakıtlı hali dayanamadıysa elektrikli hali hiç dayanmaz bence
Bence de TCV bayağı kötüydü bir kez 38B de bindim. Bence bir kez daha şans vermeye hiç gerek yok

Konu sahibi
Hatta biri direkt kül olmuştu cng tankı hasar yemişti sanırım
610388e086b24433582e9a33.webp

1627619822275-u.jpg

Dediğim araç bu olmalı

Görsel Kaynak: https://t24.com.tr/haber/istanbul-da-seyir-halindeki-halk-otobusu-bir-anda-alev-aldi,968920

Yani bilmiyorum çalışan örneği var

Ben bi İzmir'e soram

Geri
Üst Alt