Bence de , hatta metrobüse BMC bile almamalı , kısa zamanda perte çıkarlar . 2017 model soloların durumu ortada zaten.Hocam Otokarların metrobüste ne kadar iğrenç olduğunu görüyoruz hemde bu olaylardan sonra alınacağını düşünmüyorum
Bence de , hatta metrobüse BMC bile almamalı , kısa zamanda perte çıkarlar . 2017 model soloların durumu ortada zaten.Hocam Otokarların metrobüste ne kadar iğrenç olduğunu görüyoruz hemde bu olaylardan sonra alınacağını düşünmüyorum
İlk deneme aracı olduğu için normal. Sıfırdan mühendislikle yapıldı. Ders çıkarırlarsa daha iyisini üretebilirlerKim ne derse desin ben Otokar'ın metrobüs araçlarını da seviyorum. Daha iyilerini de üreteceklerine inancım sonsuz.
BMC 2012 de bir tane metrobüse özel model üretmişti fuarda proof-of-concept olarak göstermişti de kaldı öyle.Bence de , hatta metrobüse BMC bile almamalı , kısa zamanda perte çıkarlar . 2017 model soloların durumu ortada zaten.
Şöyle bir aracı da varmış. Enteresan duruyorBMC 2012 de bir tane metrobüse özel model üretmişti fuarda proof-of-concept olarak göstermişti de kaldı öyle.
BMC metrobüse siyasi sebeplerden ötürü bu aralar yanaşılmaz gibi geliyor bana
Devlet Malzeme Ofisi alabilir aslındaBu zamanlarda yeni otobüs alınmaz İstanbul'a. Alınsa da AKIA harici otobüs olmaz.
Onlar önce iflas etmemeyi başarsın da otobüs alımı sonra düşünülür.Bu zamanlarda yeni otobüs alınmaz İstanbul'a. Alınsa da AKIA harici otobüs olmaz.
Koltuk desenleri eski kasa solo procityden alınma kötü değil benceSon görseldeki içinin eskiliği koltuk deseni ve renginden bile belli oluyor. Ben eskiyim diye bağırıyor
Temsa da iflas etmişti zamanındaOnlar önce iflas etmemeyi başarsın da otobüs alımı sonra düşünülür.
Temsa’nın olayı biraz karışıkTemsa da iflas etmişti zamanında
Onun yerine Conecto almışlardı.BMC 2012 de bir tane metrobüse özel model üretmişti fuarda proof-of-concept olarak göstermişti de kaldı öyle.
BMC metrobüse siyasi sebeplerden ötürü bu aralar yanaşılmaz gibi geliyor bana
O araç O-5025 kapı kodlu, 2022 model idi.Birde yeni alınan otokar yanmıştı sanırım. O da vardı. Aralarının bozulma sebebi bence Kent XL modeli yüzünden
Ya nereye iyi yapabilirler Otokar eski Otokar değil yurtdışına kaliteli yapıp şehiriçinde kaliteden ödün veriyorlar 2022 2023 model metrobüs Hararet yapıyor motor arızası veriyor klima arızası veriyor nasıl iyi olabiliyor anlamıyorumKim ne derse desin ben Otokar'ın metrobüs araçlarını da seviyorum. Daha iyilerini de üreteceklerine inancım sonsuz.
Hocam 2011 ile 2012 de iyi değildi Otokarın prime dönemi İETT için ürettiği 2013 modeldi öholardaki 2013 modeller de kötü,2019 a kadar gerçekten idare eder ama 2019 sonrası tamamen rezaletBenim için 2011-2018/19 model arası Kent LF/290 LF başyapıt resmen fakat 2018 sonrasını artık sevemiyorum. Son sevebileceğim Kent modeli A-1860 ve A-1863'ün
Altına imzamı atarımYa nereye iyi yapabilirler Otokar eski Otokar değil yurtdışına kaliteli yapıp şehiriçinde kaliteden ödün veriyorlar 2022 2023 model metrobüs Hararet yapıyor motor arızası veriyor klima arızası veriyor nasıl iyi olabiliyor anlamıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.