Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Kim ne derse desin ben Otokar'ın metrobüs araçlarını da seviyorum. Daha iyilerini de üreteceklerine inancım sonsuz.
İlk deneme aracı olduğu için normal. Sıfırdan mühendislikle yapıldı. Ders çıkarırlarsa daha iyisini üretebilirler

Bence de , hatta metrobüse BMC bile almamalı , kısa zamanda perte çıkarlar . 2017 model soloların durumu ortada zaten.
BMC 2012 de bir tane metrobüse özel model üretmişti fuarda proof-of-concept olarak göstermişti de kaldı öyle.

BMC metrobüse siyasi sebeplerden ötürü bu aralar yanaşılmaz gibi geliyor bana

Konu sahibi
Çift körüklü otobüs üretmek hem çok pahalıya mâl oluyor hem de arz talep dengesi de yok çünkü BRT işleten ve yüksek kapasiteli araç kullanan iller bir elin parmaklarını geçmiyor.

Kim ne derse desin ben Otokar'ın metrobüs araçlarını da seviyorum. Daha iyilerini de üreteceklerine inancım sonsuz.
Ya nereye iyi yapabilirler Otokar eski Otokar değil yurtdışına kaliteli yapıp şehiriçinde kaliteden ödün veriyorlar 2022 2023 model metrobüs Hararet yapıyor motor arızası veriyor klima arızası veriyor nasıl iyi olabiliyor anlamıyorum

Benim için 2011-2018/19 model arası Kent LF/290 LF başyapıt resmen fakat 2018 sonrasını artık sevemiyorum. Son sevebileceğim Kent modeli A-1860 ve A-1863'ün
Hocam 2011 ile 2012 de iyi değildi Otokarın prime dönemi İETT için ürettiği 2013 modeldi öholardaki 2013 modeller de kötü,2019 a kadar gerçekten idare eder ama 2019 sonrası tamamen rezalet

Geri
Üst Alt