Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Keşke şu haberi alsak falanca Silivri otobüsü bmc beldeyi değiştirip yerine setra le aldı. Alır mı zor. Alsa bile iett izin verir mi o da ayrı muamma.

Keşke şu haberi alsak falanca Silivri otobüsü bmc beldeyi değiştirip yerine setra le aldı. Alır mı zor. Alsa bile iett izin verir mi o da ayrı muamma.
A-892'den bahsediyorsanız iett alçak tabanlı istiyor mal sahibi ya otokar ya mercedes alabilir ne karar verirse

Silivri bölgesindeki tek yüksek tabanla araç o çünkü. Son Belde Silivrideki

Ekran görüntüsü 2025-08-01 134654.png

Yüksek alamazsın yasak. Tekerlekli Sandalyeli yolcu, Bebek arabası, valiz vs gibi durumlar için alçak tabanlı olmalı
Aynen öyle a kodu b kodu c kodu zaten alçak taban alacaklar ama d kodları çift katlı alıyorlar yaşamıyorum evet ama istanbulu iyi biliyoruz hiç çift katlıya binmedim zaten

D kodlu da tek katlı alıyorlar Avrupa da 36L anadoluda da tek katlıya dönen çiftler var diye duydum
Hepsi değil ama bir kısmı evet tek katlıya döndüler. 36L-Z ve 76 BM6 gibi bölgelerde D kodlu tek katlılar var. Conecto, Avenue Plus LF, Akia Ultra LF12 gibi modeller mevcut

Bi de yüksek tabanlar bitince artık alçak tabanlı olur istanbul da tabiki de yüksek tabanları muhtemelen yaş tan dolayı satıyorlar mal sahipleri

Umarım inşallah ısuzu konusunda makyajlı kasa hem novociti life ve citiportlar artar bi de 0 km güleryüz cobralar otokarlar bmcler karsanlar mercedesler artar tabiki de adalar için zaten oraya otobüs girmez neden acaba adalara 8 m 10 m 12 m 7 m sığmaz cevabı vereyim çünkü dar olduğu için 6 m kullanılıyor orda mal sahipleri olmaz öho konusunda adalar da

Mesela çatalca tarafı da bmc neocity yok diye biliyorum hissediyorum zaten

Geri
Üst Alt