Tamam hocam ama saygısızlık A-205'inde yaptığı tezellerden bmc ye gecmek nedir 2015 model.Hocam gidin boş bir yere sövün ama burda almıyım lütfen.
Tamam hocam ama saygısızlık A-205'inde yaptığı tezellerden bmc ye gecmek nedir 2015 model.Hocam gidin boş bir yere sövün ama burda almıyım lütfen.
Valla ben cözemiyorum alanları gidersin 0 alırsın yada 2017 model üstüBu çöplerin nesillerinin bir an önce tükenmesini beklerken hâlâ bunları alanlar var şaka gibi
Orası öyle de ben mi çok insancılım bilmiyorum belki durumları bu kadar yetmiştir. Yoksa kim istemez Mercedes-Benz falan almak. Belki kredi çekmek istemediler ya da borca girmek falan her şey olabilir. Yaştan kurtarmak için de model değişikliği yapmışlardır belki yaşa takılmamak içinBu çöplerin nesillerinin bir an önce tükenmesini beklerken hâlâ bunları alanlar var şaka gibi
Hocam İstanbullu değilim ama gerçekten anlıyorum bugün 2009 modele bindim araç değişik sesler çıkartıyordu kliması kötüydü birde yenilenmiş ve en iyi yenileyen garajdan çıkmasına rağmen hatta temsa gibi titriyordu konforsuzdu normalde Konaka kadar tam gidicektim indim evime giden uzun hatta bindim Gerçekten kötü bir şey olmuş. Geçmiş olsun. SaygılarlaBu çöplerin nesillerinin bir an önce tükenmesini beklerken hâlâ bunları alanlar var şaka gibi
Tabi Türkiyede daha fazla marka olsa ve Ünlü markalar fabrika kursaydı şuan Bmc falan alınmazdı.Bizim bölgemizde olan araçlardan değil ama yaşadığım yerde de bunlardan bir hayli fazla var. Can sıkan bir durum.![]()
Bunu bende bekliyorum en sevdiğim TCV'lerden biriydi. 76O'da çok binmiştimA-1805 ne alacak acaba? Araç 1.5 yıldır yok.
İsuzu, MB, Man gibi markaların fabrikaları var türkiyede. Türkiye otomobil markası cenneti BMC alınma sebebi bayilerin agresif bir indirim politikası sergilemesi sonucunda yok fiyatına satmaları 500 bin lira kredi çekene 3 milyona yeni kasa bmc veriiyorlar. Eski kasa BMC’de de arz-talep dengesizliğinden ötürü bir ucuzluk hakim sanıyorumTabi Türkiyede daha fazla marka olsa ve Ünlü markalar fabrika kursaydı şuan Bmc falan alınmazdı.
Bu hangi site?Ekli dosyayı görüntüle 74745bi de silivri de son 1 tane görevi sona ermiş burda da var ya yeni araç alma ihtimali var bu kodda ve ya görev sona ermiş yani sefer bitmiş
Deparko Sanayi Sitesinde yatan 2 MAN'da 2025 Conecto olmuşlar
bende vercellden baktım zatenEkli dosyayı görüntüle 74737
Vercell otobüsBu hangi site?
Düzenle kısmınından siliyorumSilinsin
Oo ben vercell den baktım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.