30M bu bölgeden uzak ayrılmalı benceZaten bölgesi gereği fazla araç gerekiyor hat konuldukça daha azalacak seferler
30M bu bölgeden uzak ayrılmalı benceZaten bölgesi gereği fazla araç gerekiyor hat konuldukça daha azalacak seferler
Fotoğrafı attım halen duruyor çorum da hala çorumda beyaz plaka siyah değiller halaB-1869 2013 model Tezeller Autobus LF1200 olan aracını 2018 model Çorum çıkması olarak düşündüğüm Akia Ultra LF12 ile değiştirmiştir hayırlı olsun
Bir an önce stokları bitirip yeni kasaya geçebilmek için indirimli satıyorlar bence. Başka açıklaması olamaz.Anadolu'da gerçekten çok Güleryüz var. Avrupa'da da son zamanlarda Otokar'larda yükseliş var.
Gerçekleşti bile https://www.otokareurope.com/en/vehicles/kent-c-12/ . Avrupa'da eski kasa yok artık.Otokar kasa değiştirirse bana göre büyük bir hata yapar, inşallah bu gerçekleşmez
Amin. 2025 kasalar aynı duruyor ama otokar bu kasayı 2010 dan beri mi ne kullanıyor diyebiliyorum inşallah conecto da eski kasaya geçerOtokar kasa değiştirirse bana göre büyük bir hata yapar, inşallah bu gerçekleşmez
Sultan’ın yeni kasalarına aşığım ama bu olmamışGerçekleşti bile https://www.otokareurope.com/en/vehicles/kent-c-12/ . Avrupa'da eski kasa yok artık.
Çok zamansız bir tasarım bence. Kare Köşeli görüntüsünden ötürü beğenilmiyor bence ama gördüğüm kadarıyla köşeli araç sevmeyenler gidip g class a aşık oluyorYa nesini seviyorsunuz şu eski tasarımların. Bana göre sıfırı bile ikinci el gibi duruyor. Gayet demode.
Eski conecto çok karizmaydı tip olarak bir de ahşap trim vardı çok güzeldiBence de conecto şuan bence çok güzel görünüyor . Niye millet beğenmedi anlamadım gitti
Eski conecto'yu ben de yakışıklı buluyorum,ön kısmı citaro nun üzgün hali gibi aynı zamanda.Eski conecto çok karizmaydı tip olarak bir de ahşap trim vardı çok güzeldi
Evet eskisi aşırı karizmaydı ama yeninin bence çok farkı yok . Bence o da karizma . Ben beğeniyorum yaniEski conecto çok karizmaydı tip olarak bir de ahşap trim vardı çok güzeldi
Yeni kasayı ben çok çirkin buluyorumEvet eskisi aşırı karizmaydı ama yeninin bence çok farkı yok . Bence o da karizma . Ben beğeniyorum yani
Öyleyse çok bakımlıdır.
Ben çok üzgün olduğunu düşünmüyordum hafif gülümsüyor gibiydiEski conecto'yu ben de yakışıklı buluyorum,ön kısmı citaro nun üzgün hali gibi aynı zamanda.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.