A-1720 Dolapdere Sanayi'de yatıyor.

Bakırköy demisin A-1604 teyimA-1720 Dolapdere Sanayi'de yatıyor.
Evet nedense B-1744 görev almamış orada yatıyorduKodun döndüğüne dair elimdeki tek fotoğraf bu. Bunu da bugün çektim. Evet 34 HO 2000
Ekli dosyayı görüntüle 89211
Nasıl yani?Bu şöförleri anlamak zor öndeki B-063 ağzına kadar dolu diye arkasındaki B-061 e bindim adamın tipi değişti
Adam niye araca bindiniz tarzı diğer duraktada yolculara niye bindiniz dediNasıl yani?
Belliydi ferhatpaşaya çekilmiş araç. Neden bağlandı acaba?A-1563 bağlanmıştır. Araç seferlere geri dönemeyecektir. Yeni araç alınca bölgesi de değişecektir. A-1563 kodu şu anda boştadır.
A-1563'ün şoförü A-1663'te çalışıyor. Bilginize.
Bakalım neler varmişBen de Esenkent Kentiçi Garajı'ndayım. E-57 bekliyorum. D-148'e bineceğim şimdi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.