Yani Savaş Petrol Şirketide Elit Karayolu Yolcu Taşıma Şirketine Bağlıtumotobusler.vercel'de ELİT KARAYOLU YOLCU TAŞIMA gözüküyor Elit Savaş'a mı ait onu bilmiyorum
Yani Savaş Petrol Şirketide Elit Karayolu Yolcu Taşıma Şirketine Bağlıtumotobusler.vercel'de ELİT KARAYOLU YOLCU TAŞIMA gözüküyor Elit Savaş'a mı ait onu bilmiyorum
Anladım. Bu şirket olaylarında hangisi neye bağlı valla hiç bilmiyorum ama çokta sorun değil.Yani Savaş Petrol Şirketide Elit Karayolu Yolcu Taşıma Şirketine Bağlı
A-1733 olarak tespit ettim, öndeki siyah şerit ve konumu tutuyor.Hacıosmanda yine otobüs yanmış bilen varmı acaba
Doğru tespitA-1733 olarak tespit ettim, öndeki siyah şerit ve konumu tutuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 70575
Ekli dosyayı görüntüle 70576
Araç tamamen mi yanmış
Bir bilgim yok maalesef bana uzak kalan bir bölgeAraç tamamen mi yanmış
Sadece Motordan yanmışAraç tamamen mi yanmış
Ben o bölgede çalıştığım için Bugün onu gördüm öyle komple bir yanma yok sadece motor kısmında karalık vardı koltukları çok etkilememişti hatta koltukları hiç etkilememiştiBir bilgim yok maalesef bana uzak kalan bir bölge
Araba Güzel bir araç daha dün fotoğrafını Çektim İNŞALLAH tamir edilir diye umuyorum Ve Bence Tamirde Edilecek Ulumanda Toplanır büyük ihtimalleAraçtan sinyal alınıyor şu anda. Geri dönme ihtimali bence var.
Savaş petrol o kadar araç aldı sözde hâlâ daha çalışmayan bir o kadar Temsa var tek tük araç değişiyor.O A1733 gibi birsürü trafikten men edilmesi gereken araç var hala çalışıyolar illa birileri ölecek öyle çözüm bulacaklar dün alibeyköye gittim savaşın temsaları Allaha emanet hala daha utanmadan çalıştırıyolar istanbul gibi bir şehirin göbeğinde rezaletten başka hiçbirşey değil bu yapılan
Önünü bir türlü sevemedim ya. Çok sade duruyor ön farlar da eskisine göre biraz tuhaf kalmış. Arkası aynı mı arkadan çeken var mı
Eski aracının plakasını bulamadım bilen biri var mı?Bir Avenue daha eksildi. Hayırlı olsun yeni aracı .
Bu araçta C-445'ten kalma izi varA-1832 2013 Model Temsa Avenue LF olan aracını 2018 Model Isuzu Citiport ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
A1832 nin temsası istanbulun en temiz temsalarındandı çok bakımlıydı yeni araç tercihini doğru yapmış benceA-1832 2013 Model Temsa Avenue LF olan aracını 2018 Model Isuzu Citiport ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.