A-1629'un yanan aracı
Bu uşarların aracıydı geçmiş olsun sahiplerine
Bu araç cobra olmasına rağmen kodu böyle olması bana değişik geliyorduBu A-1109'dan haberi olan var mı neden çalışmıyor acaba.Araç en son 2024 te sinyal vermiş.
Belki arabaya haciz gelmişBu A-1109'dan haberi olan var mı neden çalışmıyor acaba.Araç en son 2024 te sinyal vermiş.
Baya bakımsızdı zaten o Cobra.Belki arabaya haciz gelmiş
Komple mi yandıAz önce leventte 29c b1620 yandı itfaiye falan vardı buda değişse keşke
Bilmiyorum pek göremedim itfaiye vardı yanlışta olabilirKomple mi yandı
Sultangazi perona giriliyor demiA1109 u kısa süre önce sultangazi peronda gördüm çalışmıyodu araç
Evet gidiliyorSultangazi perona giriliyor demi
Bayağı çok bakımsız alperen465A1109 u kısa süre önce sultangazi peronda gördüm çalışmıyodu araç
Yollardan dolayı büyük araçlar donemiyor o yüzden alınmıyor.neden çatalca daki mal sahipleri 7 m yerine 8 m alıyorlar neden 10 m değil neden 12 m değil buna soruyorum zaten
Okey ( tamam ) ankara da olduğu gibi hem otobüs olsun hem minibüs olsun ankara da olduğu gibi yaş sınırı yok mu var mıYollardan dolayı büyük araçlar donemiyor o yüzden alınmıyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.