Öho da 15 İETT'de yokOkey ( tamam ) ankara da olduğu gibi hem otobüs olsun hem minibüs olsun ankara da olduğu gibi yaş sınırı yok mu var mı
Öho da 15 İETT'de yokOkey ( tamam ) ankara da olduğu gibi hem otobüs olsun hem minibüs olsun ankara da olduğu gibi yaş sınırı yok mu var mı
A bölgesinin hangi kodu olmalı b bölgesinde hangi kod olmalı c bölgesi hangi kod olmalı aynı şekil çekmeköy de hangi kod olmalı o bilinmiyor a bölgesinde hangi ilçeden b bölgesinden hangi ilçeden c bölgesinden hangi ilçe olmalı o bilinmiyorAracı A Bölgesi ve C-6Bölgesi ve Çekmeköy Bölgesi alacak
Yahu bunlar üzerine siyaset miyaset yapılmamalı üzerine hemdeAynen Bi partinin seçim propagandasında kurum kimliğini karalayıcı şekilde rol almıştı
iett.deno.dev sitesi var ayrıca tumotobusler.vercel.app sitesi var buralardan bakabilirsiniz.bu sorgulamayı hangi siteden yapıyorsunuz. arac.iett dışında başka bir site bilmiyorum
Teşekkür ederimiett.deno.dev sitesi var ayrıca tumotobusler.vercel.app sitesi var buralardan bakabilirsiniz.
Rica ederimTeşekkür ederim
Az önce Küçükçekmeceden metrobüsle geçerken Küçükçekmece yanyoldaki Isuzu yerinde gördüm. Önü yarım siyah yarım sarı. Kodu vardı ama metrobüsün hızından dolayı okuyamadımA-116 2016 Model BMC Procity olan aracını kesin olarak 0 KM 2025 Model Makyajlı Isuzu Citiport ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
Kaynak:Sarıözelhalkotobüsleri
Böylelikle İstanbul'daki hem ilk 2025 Model hemde ilk makyajlı kasa Isuzu Citiport olmuştur.
A-116 Fotoğraf bilgilendirme amaçlı paylaşılmıştır.
Ekli dosyayı görüntüle 70142
Burdaydı değil miAz önce Küçükçekmeceden metrobüsle geçerken Küçükçekmece yanyoldaki Isuzu yerinde gördüm. Önü yarım siyah yarım sarı. Kodu vardı ama metrobüsün hızından dolayı okuyamadım
Evet, Araç halen daha orada.Burdaydı değil mi
Hem yaşları doluyor hemde engelliler ve bebek arabaları için demodelerNeden mal sahipleri yüksek tabanları artık satıyorlar ve takaslıyorlar?
Çünkü iett hepsini alçak tabanlı istiyor.Neden mal sahipleri yüksek tabanları artık satıyorlar ve takaslıyorlar?
Haklı da benceÇünkü iett hepsini alçak tabanlı istiyor.
Tamamdır tekirdağın komşu ilçelerinde silivri ve çatalca da halen yüksek tabanlı çatalca olarak sultan maxi city ( a-1060 ) ve silivri de bmc belde 46 kişilik ( a-892 ) halen kullanılıyor bence değişebilir mal sahipleri bakalım hangi araç alacaklar o var bide takas bakımında satılık bakımındaÇünkü iett hepsini alçak tabanlı istiyor.
Yanlız Yaş Sınırı 15 Ve Araçlar 2012 Model ve araçların 2 Senesi Var Ayrı 1 senede Ek Süre Desek yuvarlak hesap 3 Sene Bence Bu Kadar Erken Değişmeleri Kötü seneye Değişebilirdiler Ayrıca B-1539 A-1530 2011 Model Bu Araçlar Her An Değişebilir 1539 Plakasıyla Beraber yani hatlı Şekilde İlandaVizyonun araçlar yaş doldu diye değişiyor zaten hatta eski olan bütün arabalar yaş sırasına göre degisecek
tumotobusler.vercel'de ELİT KARAYOLU YOLCU TAŞIMA gözüküyor Elit Savaş'a mı ait onu bilmiyorumB-1643 34 GA 4872 Temsa Avenue LF Bu Araç Savaş Petrolünmü Yoksa Başka Bir Firmanınmı Veyahut Şahıs'mı?
Elit Karayoluna Bağlı Şirketlerden Birisi Savaş Petroltumotobusler.vercel'de ELİT KARAYOLU YOLCU TAŞIMA gözüküyor Elit Savaş'a mı ait onu bilmiyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.