Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hatla beraber satılık olmasının farkı nedir. Araç tek satılık olunca aracı alıp gidiyorlar mı ayrıca hatların değeri falan mı var sistem nasıl işliyor. Anlatacaklar için çok teşekkürler şimdiden
Hat derken plakasını satıyor yani. Aracın mal sahibi, mal sahipliğini komple devrediyor bu durumda. Araç tek satılıksa mal sahibi yalnızca aracı satıyor demek.

34 HO 1401 plakalı tüm kodları silinmiş eski kasa güleryüz Halkalı Park durağında duruyordu. (BN1'lerin eskiden ve hâlâ ara sıra kalktıkları durak olan yer)
O A-402 işte ben A-402 nin yeni aracını halkalı Park durağında görmüştüm plaka takıyorlardı

Ekli dosyayı görüntüle 71846alın size fotoğraf nerede satılıyor mal sahibi kim alacaksa alsın zaten bu araç arnavutköy de satılıyor merak edenler zaten bu fotoğrafta
ben bu araca balat peronda rastlıyordum, 11 milyon fazla ama hat ne kadar ki yeni sultan lf 2024 fiyat listesine göre (2025 bulamadım) 6 milyon

ben bu araca balat peronda rastlıyordum, 11 milyon fazla ama hat ne kadar ki yeni sultan lf 2024 fiyat listesine göre (2025 bulamadım) 6 milyon
Hatlar pahalı olur çünkü her hattın kendisine göre bir getirisi olur ona göre fiyat yazılır

Avcılar bölgesine Citiport iyi gider. Hem de farklılık olur. Avcılar peronlarına girince eski kasa güleryüz ve tezeller görmekten sıkıldım. Yenilik iyidir. 146 bölgesine de iyi olabilir. Çöp olan BMC'lerden birinin yerine

Konu sahibi
A1111’in fiyatı normal çok güzel iş yapıyor 35D hattı.

Geri
Üst Alt