En son TCV ile Avrupa yakasında çalıştığından beri yeni aracını göremedim bölge değiştirdiği için fotoğrafı var mı acaba eski/yeni halininA1832 nin temsası istanbulun en temiz temsalarındandı çok bakımlıydı yeni araç tercihini doğru yapmış bence
En son TCV ile Avrupa yakasında çalıştığından beri yeni aracını göremedim bölge değiştirdiği için fotoğrafı var mı acaba eski/yeni halininA1832 nin temsası istanbulun en temiz temsalarındandı çok bakımlıydı yeni araç tercihini doğru yapmış bence
Hiçbir yerde bulamadım fotosunuEn son TCV ile Avrupa yakasında çalıştığından beri yeni aracını göremedim bölge değiştirdiği için fotoğrafı var mı acaba eski/yeni halinin
Bende bulamadım TCV'den sonrası çıkmıyor. Resmen Gizlenmiş gibi. Anadolu'ya geçti hayalet olduHiçbir yerde bulamadım fotosunu
Eski temsasının daha önceden C1922 geçmişi var 3 yıl falan çalıştıEn son TCV ile Avrupa yakasında çalıştığından beri yeni aracını göremedim bölge değiştirdiği için fotoğrafı var mı acaba eski/yeni halinin
Plakası da aynı mıydıEski temsasının daha önceden C1922 geçmişi var 3 yıl falan çalıştı
Aynıydı ama sonradan ho plakaya geçti sanırımPlakası da aynı mıydı
Bir dahaki sefere yanarsa soför ağzıyla üfleyerek söndürür.Bir daha mı yansın
A-711 İkitelli garajındaydi demek ki bunun içindiA-711, 2014model KARSAN ATAK olan aracını D-001'in eski aracı 2018MODEL GÜLERYÜZ COBRA GM220LE ile değiştirmiştir
Plakası 34NHB542
D-001 2025MODEL makyajlı kasa GÜLERYÜZ COBRA DOUBLE DECKER ile yenilenmiştir
Ekli dosyayı görüntüle 71716
Nasıl yani A-711 sarı renk değil miydi@Emirinho10, 2014model KARSAN ATAK aracı eski özel halk otobüsü rengi boyalıydı mavi boyalıydı. 34HO1477 plakası boşa çıktı
A-711'in eski aracı da son zamanlarında sarı renkliydi. Otokar Doruk H.Nasıl yani A-711 sarı renk değil miydi
Bende sahibinden.com da görmüştüm mal sahibi nerede satılacağı arnavutköy deAynı şekilde A-1111 de satılık
Evet aracı aldıktan 1 ay sonra satılığa koydu mal sahibiBende C-346'yı görmüştüm hatla beraber satılıktı. yaklaşık 44 milyona. 2025 model Kentmiş
Çok para diyecektim ama hatla beraber satılıkmış o yüzden birşey diyemeyeceğimEkli dosyayı görüntüle 71846alın size fotoğraf nerede satılıyor mal sahibi kim alacaksa alsın zaten bu araç arnavutköy de satılıyor merak edenler zaten bu fotoğrafta
Buna değil 11 milyon 1 milyon bile verilmez, nasıl bir fahiş fiyattır buEkli dosyayı görüntüle 71846alın size fotoğraf nerede satılıyor mal sahibi kim alacaksa alsın zaten bu araç arnavutköy de satılıyor merak edenler zaten bu fotoğrafta
Hatla beraber satılık abi normalBuna değil 11 milyon 1 milyon bile verilmez, nasıl bir fahiş fiyattır bu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.